Ki hallott már olyat hogy felszívódhat a petezsák?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm mesélte hogy terhes lett megállapitották de akkor még csak petezsákot láttak és aztán felszívodott.Azért nem volt terhes tünete :O Ez igaz lehet vajon???Létezik ilyen?Ha igen akkor mitől lehet?Köszi a válaszokat.2011. dec. 18. 12:30
1/2 anonim válasza:
Én hallottam.
Vagyis olvastam. Több terhességgel kapcsolatos könyv és internetes oldal is említi,hogy ilyen létezik, általában akkor ha rendellenes a terhesség.
Tehát nem fejlődik benne magzat, elhal a terhesség, a petezsák üres marad és aztán vagy felszívódik vagy menstruációval kilökődik.
2/2 anonim válasza:
Igen, létezik ilyen. De amúgy az nem biztos, hogy ezért nem volt terhes tünete. Nem mindenkinek van, főleg ennyire az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!