14 hetes kismamák hogy vagytok? Ilyenkor nagyobb már az esély hogy megmarad a baba?
Szia! Ne idegesítsd magad (és engem se), biztosan rendben lesz minden!!!!! én szerdán megyek uh-ra, már alig várom. Most már biztosan jól megkapaszkodtak a babáink, ha gond lesz, akkor az genetikai rendellenesség v életképtelenség miatt lehet, az ellen meg úgysem tehetünk semmit! Érzel már kis pukkanást, motozást?
13 hetes
Nekem is volt bevérzésem (hematómám), annak kell néhány hét h felszívódjon azért mondhatta a dokid a 4-5 hetet. Kb a 12-14 hét körül kezd dolgozni a méhlepény, csökken a hányinger és az émelygés.
Szerintem a gyermekes anyukák már könnyebben beazonosítják az apróbb mocorgást is, azért "érezzük hamarabb".
Minden rendben lesz, pihenj sokat, nyugi!
De nekem nem látott vérömleny szerűséget sem meg más eltérést sem.Nemtudja megmondani mitől lehetett.
Értem akkor hogy mért mondják a nem elsőbabás anyukákra hogy....
Köszönöm hogy írtál!Boldog babavárást!Tényleg és a nyakiredő eredményed milyen lett?Enyém:1.2mm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!