39 hetesen ez milyen fájás?
Figyelt kérdés
Többször belenyilall a hüvelyembe, az alhasamból indul. Olyan, mintha az áram rázna meg ott lent. Egy hete voltam vizsgálaton, ott még minden rendben volt, 2000-res a méhszájam. Még viszonylag sokat mocorog a kislányom, picit dagadtak a végtagjaim.
Mennyi időm lehet még?
Ja, és szokott lenni napi 3-4-szer mensi szerű görcsöm is.
2009. máj. 18. 11:47
1/2 anonim 

válasza:

Ilyen nyilalások nekem is vannak, 38 hetes vagyok. Néha úgy fáj, hogy pár pillanatig mozdulni sem tudok. Állítólag a babó helyezkedik már, de nem tudom mennyi lehet még hátra.
2/2 anonim 

válasza:

Én ezeket csonttágulással magyaráztam (már ha ugyanazt érezzük- a szeméremcsont " mögött" közvetlenül volt a nyilallás). Nekem már 35 hét körül is volt, és még egyben vagyok 39 hetesen.
Ill. másfelé is van hogy lezsibbadok pár másodpercre, ha elnyom egy-egy ideget, ínt, pl.combtőben.
Szóval szerintem ezekből még nem lehet következtetni, a feje helyezkedik, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!