Ki szült már Nyíregyházán a Jósa András Kórházban? Kinek milyen tapasztalata van az ottani ellátással kapcsolatban? Szobák, ellátás, stb...
Szia!
Én 2006-ban szültem. Hát, mit is mondjak! 10-es skálán 5-öst adnék az ellátásra, segítségnyújtásra, nővérekre! A szobák viszont tiszták, a takarítás gyakori! A szobák 3 ágyasak és mindegyikhez tartozik egy zuhanyzó. Ez elég korrekt! Ha viszont nem fogadsz orvost és szülésznőt még a szülés előőtt, nem figyelnek úgy oda rád, ahogy kellene!
Ha nincs fogadott orvosod és szülésznőd, akkor
Szia!
Én igaz régen szültem ott, 2002-ben, de nem voltm megelégedve.
Bár a szülés jól ment, volt fogadott orvosom, de szülésznőm nem, kaptam babás szobát, 4-en voltunk bent.
A csecsemős nővérek le sem tojták az embert, kihozták a babát, és a másik nővérre hárították azt, amit nekik kellett volna megmutatniuk. (szoptatás, köldök lekezelés). Rám csak az orvosom nézett kétszer, de nővér, az nem.
Még jó, hogy hamar elment az az 5 nap.
Nekem ennyi a véleményem, most Debrecenben fogok szülni.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!