Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippelnétek nekem is? Hét,...

Tippelnétek nekem is? Hét, plusz kiló, esetleg a neme.

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 15. 13:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Dagadt??? Ne viccelj már, csodaszép kis pocakod van, és ez egyértelműen babás pocak! :) Nekem 20-22 hetesen lehetett ekkora pocim, igaz én jó magas vagyok, még 30 hetesen is épp hogy látszott a pocak, a végére aztán beturbózott :)
2011. dec. 15. 14:10
 12/22 anonim ***** válasza:
kedves kérdező hány centi vagy,és mennyi kilóval indultál?tényleg kis babás pocakod van.
2011. dec. 15. 14:12
 13/22 anonim ***** válasza:

Jó girnyó vagy :) (én is ilyen vagyok )

20 hetesre tippeltem volna.

2011. dec. 15. 14:14
 14/22 anonim ***** válasza:

Normalis helyen van a pocakod, ez a lenyeg.

Azt akartam irni, hogy a 18. heten vagy, csak akkor mar irtal eredmenyt. Igazabol a meret teljesen mindegy, a magassagat szoktam nezni, hogy kb meddig er a pocakod teteje, a tied ott van, ahol lennie kell, ez a lenyeg.

Az, hogy mekkora elegge egyeni, emiatt kar izgulni. Peldaul nekem sem igazan volt pocakom felidoig, utana is aprankent nott, de en nem is csodalkoztam ezen, mert sokat sportolok es nagyon izmos a hasam.

Elvileg minel erosebb a hasfal, annal jobban tart. Illetve az is gyakoribb, hogy alacsonyabb noknek nagyobb a hasuk. En magas is vagyok.

Szoval 100 dolog van, amire ra lehet fogni.

Meg a baba merete sem perdonto, mert nekem is 4 kg-os gyerekeim szulettek a kicsi pocakbol, ugyanakkor gyakran hallani oriasi pocakbol kibujt kisebb sulyu babarol is.

Mondjuk az egyik baratnomnek ORIASI hasa volt, de tenyleg hatalmas, akkorat meg nem is lattam es neki kozel 6 kg-os gyermeke szuletett, szoval az O eseteben aranyos volt a pocak nagysaga a baba meretevel.

A hizasod is jo, en is masfel kilokat hiztam felidoig vekony testalkatra es 10-12 kg lett a vege, tehat normalis.

2011. dec. 15. 14:22
 15/22 A kérdező kommentje:

Akkor jó! :)

Csak rosszul esik hogy bánt a pocim miatt,legtöbbször próbálom is behúzni amennyire csak tudom..csak az egy idő után kellemetlen,és a hasam is belefájdul! :)

160centi vagyok,és kb 49-50kilóval indultam,most 51-52kiló vagyok!

Girnyó?? :) ez aranyos..én inkább teltkarcsút írtam volna! :D

Próbálok nem zabálni,meg tornázom is a kismama-dvdre heti 3x-4x,nem szeretnék bálna lenni a végére! Mert utána meg azért fog bántani a kedves tesóóó ;)

2011. dec. 15. 14:23
 16/22 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyosak vagytok hogy "nyugtattok" és hogy mellettem álltok! :)

Igazán jól esik! :)

2011. dec. 15. 14:26
 17/22 anonim ***** válasza:

Aranyos babás pocid van. Csinos vagy és ne húzd be a hasad! Legyél rá büszke! A tesód miért szekál? Neki nem jön össze a baba? Nem szép tőle.

Sok boldogságot, én kislánynak mondtam volna, de már megírtad.

2011. dec. 15. 14:36
 18/22 anonim ***** válasza:
miután megtudtad hogy terhes vagy egyből kismama tornát csináltál?Én reménykedek ebben a hónapban de szeretnék én is tornázni,de félek,negogy vmi baja legyen.És Rubint Rékára tornázol?
2011. dec. 15. 14:51
 19/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Büszke vagyok rá,és imádok terhesnek lenni,és már most imádom a kislányomat is..ezzel nincs baj,csak nem az ő közelében! A tesó féltékeny,mert szeretett volna 3. babát,csak nem sikerült,nekem meg igen!

Próbálok nem foglalkozni vele,de így jobb hogy ennyi idegen ember megerősített abban hogy lehet már ekkora a pocim majdnem 17hetesen! :)

Igen a Rubint Rékára tornázom,nem meg erőltető egyáltalán..de én igazából a 11hét körül kezdtem,féltettem a picit,bár mielött megtudtam hogy babát várok,elötte minden nap nyomtam keményen! :)

Drukkolok Neked hogy sikerüljön a baba! :)

2011. dec. 15. 15:11
 20/22 anonim ***** válasza:
szia.nekem is kapásból a girnyó ugrott be amint megláttam a képedek.:)ne haragudj nem bántásból írom,sőt....ne hidd azt h dagi vagy vagy teltkarcsú.tesódra pedig ne hallgass,féltékeny.szép babás pocid van.amúgy én is ilyen girnyó vagyok.én 47-ről kezdtem és most vagyok 51.és 20 hetes vagyok.amúgy téged is 20 hetesre tippeltelek volna,mert nekem most van ekkora pocim.formára is ilyen mint a tiéd,és nekem is kislányom lesz.
2011. dec. 16. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!