1/13 anonim válasza:
14.hét! szerintem nem híztál :) hogy fiú-e vagy lány! Na az passz :)
3/13 anonim válasza:
Ha nem teszed oda a kezed akkor megsem mondom hogy terhes vagy.Szerintem is max.13-14.hét.Én emlékszem mikor mentem a 18.heti uh.-ra már volt hasam.
4/13 anonim válasza:
Ha az első baba akkor szerintem 17hét körül!
Nekem is első baba és kb akkor volt ekkora.
szerintem kisfiú és +2kg
Boldog babavárást!
27+6hkm
5/13 anonim válasza:
Nekem 20. heten sem volt meg ekkora a hasam.
Az en tippem: 20-21. het, kisfiu es 4kg+.
6/13 anonim válasza:
Én is 20 hetesen voltam ilyen!nekem is fiùm lesz és akkora vagyok már mint egy tehén!33 hkm +16 kiloval
20 hét -2kg fiú
7/13 anonim válasza:
Az én hasam viszont olyan 12-13 hétnél lehetett ekkora, de én amúgy nagyon vékony voltam. Most vagyok 13 hetes :)
Te szerintem olyan 15 hét környékén járhatsz, és kifiúú.. :) Jó babavárást :)
8/13 anonim válasza:
Az én hasam nem terhesen is volt ekkora!
Aztán terhes lettem és lefogytam vagy 3 kilót és most 6 hónapos terhesen is csodálkoznak mikor kiderül, hogy babát várok. Olyan pici a hasam.
Szerintem 12 hetes lehetsz!
9/13 anonim válasza:
12-15 hetes lehetsz. Talán fiú..
10/13 anonim válasza:
szia! nekem a 29.héten volt ekkora,nem volt nagy,fel sem tűnt senkinek,ekkor volt a nagykabátos időszak,kb 20.hét körül lehetsz sztem,neme talán kislány,kb 5 kilót híztál max
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!