Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki van kiírva 2012 Juli 27. re?

Ki van kiírva 2012 Juli 27. re?

Figyelt kérdés

Hogy vagytok mostanság?

Hogyan fogtok szülni ugy értem apás?

Mit szeretnétek fiu avagy kislányt??

Mi lenne a neve?

Köszike a válaszokat

2011. dec. 14. 22:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Egy kicsivel késöbbre, aug 4 re vagyok kiírva.

Az elsö szülés is apás volt, szerintem most is az lesz.

Az elsönél nagyon kislányt akartunk, de fiu lett. Most nem érdekel.

A néven még nem gondolkoztunk, majd ha betöltöttük a 12. hetet, illetve lemennek az ünnepek.

Amugy jól vagyok, ritkán vagyok rosszul, de azt is csak délután.

A héten akartam menni uh-ra, de a dokim szabin van, majd jövö héten láthatom :)

2011. dec. 15. 07:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én akkorra vagyok kiírva!Nagyon rosszul vagyok, már 2 hete csak hányok, nehéz, főleg, hogy van egy 2 éves örökmozgóm!

Apás szülést szeretnék, a fiamnál is bent volt, de a vége császár lett, így a műtőben nem lehetett ott!

Nagyon szeretnék simán szülni, remélem megadatik!

Nekem tényleg mindegy mi lesz, a sok fiús cucc miatt előnyösebb lenne a fiú, de mindegy!

Fiú név nekem a Bálint, lány Emma!De ez még nem fix!

Te hogy vagy?

2011. dec. 15. 10:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Papíron július 18, de sztem inkább július vége lesz kiindulva az előző terhességből. A kedden hánytam először este, és tegnap is.... Napközben egész jól vagyok, reggel hamar elmúlik az émelygés, este a rosszabb. Egy 21 hónapossal kislánnyal vagyok itthon akinek elkezdett jönni az 4 utolsó rágófoga ami rányomja a bélyegét az éjszakára. Szerintem megint kislány lesz, mert a tűneteim ugyanúgy jönnek elő mint két éve, de aztán kitudja.. majd február végén megtudjuk. Kitartást mindenkinek, már csak pár hét és könnyebb lesz. Nekem a karácsonyi vásárlás, készülődés esik nehezemre a fáradság, émelygés mellett.
2011. dec. 15. 15:11
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát jól hangzanak!

Hát én is hányogatok ,csak hála istennek ,a fiammal végig hánytam az egész terhességet!

Csak még 8 hetes vok és tisztára izgulok hogy mi lesz még 4 hétig remélem nem megy el a baby!!!

Teljesen hülye vagyok ilyen téren ,félek mindentől!

Mi is apás szülésre készülünk szerintem de még apuci nem mondta ,de remélem igy lesz!

Mind egy mi lesz a lényeg az egészség!

De a fiam mellé fiut szeretnék!!

2011. dec. 15. 16:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Július 31-re vagyok kiírva. Első baba lesz. Hogy hogy vagyok? kb. 2 hete minden nap hányingerem van, néhányszor már hánytam is, ma reggel meg epét hánytam. Hajnal 3-4 óra között már elindul a hányinger. Remélem pár hét és elmúlik ez az állapot. Nem beszéltünk róla a férjemmel, hogy hogy szülünk, de ő elég gyenge ahhoz, hogy bent legyen, szóval nem hiszem, hogy részt vesz benne. Én sem tudom igazán, hogy szeretném e , hogy bejöjjön. Szerintem ez majd az idő előrehaladtával dől el bennem.

Fiú vagy lány? Mindig is kislány párti voltam, de most valahogy mindegy, de tényleg. Nevet pedig majd akkor választunk ha megtudjuk a nemét.

2011. dec. 15. 20:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Én július 30-ra vagyok kiírva.Elvileg most vagyok 7+5 hetes.Lassan 1 hete kínlódok minden reggel hányingerrel/hányással.Már hajnalban erre ébredek.

A férjem nagyon fiút szeretne.

Az apás szülésen még nem gondolkodtunk.

Először kivárom a 12.hetet.Remélem,hogy minden rendben lesz!

2011. dec. 16. 07:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Júli. 16-ra vagyok kiírva!egyenlőres jól érzem magam,se hányás,se émelygés!én fiút szeretnék,de ha kislányr lesz,neki is nagyon örülni fogunk!ha kisfiú lesz, Barnabás,ha leányzo

, akkor az Izabella nevet kapja majd!

2011. dec. 16. 12:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Én Juli közepe fele fogok szülni orvos szerint,de szerintem inkább Juli elején:) Itt a környéken sokan terhesek és Juliba fognak szülni:)Nálunk apás lesz.Hála istennek tünet mentes vagyok:)Hát párom fiut szeretne nekem mind1 csak egészséges legyen:)Hát párom azt szeretné,hogy tovább vigye a nevét a Zsoltit:)Lányon még nem gondolkoztunk:)
2011. dec. 16. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!