Attól, hogy a méhszájam fáj ha függőleges testhelyzetben (ülés, állás) vagyok, még nem jelenti azt, hogy baj van, ugye?
Lehet,hogy a gravitáció miatt van és a babám súlya okozza?
(35 hetes vagyok)
Szia! Nincs semmi baj! Nyugi! Ez természetes. van olyan kismama, akinél ez a tünet jóval korábban érződik. Addig, amíg nem görcsölsz, nem vérzel vagy nem folyik el a vized, addig nincs ok az aggodalomra.
Sok sikert, további boldog babavárást!
Üdv: Egy 4. gyermekét váró édesanya
Örülj neki, hogy csak függőlegesben fáj... :o)
No de komolyan, 35 hét, ez már a finis kezdete, ilyenkor már sok ilyen tünet benn van a pakliban...
Készülődik a szervezeted a szülésre, akár hetekig. A baba meg nő, és tágítja a teret, sok érdekes módon...
Általában minél nehezebbek az utolsó hetek, annál könnyebb a szülés. Ezt kívánom Neked is!
Ne aggódj, én 12. hét óta érzem, hol jobban, hol kevésbé, de mára már inkább jobban. Eleinte tökre megijedtem, mert volt, hogy megfordulni sem bírtam az ágyban, de anno a dokim megnyugtatott, hogy nincs semmi baj. Ennek ellenére (mármint hogy hónapok óta érzem) minden rendben odalent, zárt vagyok teljesen azóta is.
Kedves utolsó! Neked legyen igazad, hogy így könnyebb lesz a szülés :))
30 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!