Bele nyilal a hasamba (méhembe) néhány másodpercre egy-egy rossz mozdulatra. Miért van? Ebből érez valamit a baba?
Figyelt kérdés
Éjjel, ha hirtelen megfordulok, akkor is érzem, eltart 8-10 mp-ig is ez az érzés. Máskor, ha tüsszentek, vagy hirtelen felállok, akkor is bele nyilal.
15 hetes kismami
2009. máj. 17. 17:04
1/4 anonim válasza:
Szia! én is 15 hetes vagyok és nekem is megvannak ugyanezek a nyilallások. sajna nem tudom miért és ilyenkor mindig megijedek egy kicsit, de nem tudom árthat-e a csöppségemnek.
2/4 anonim válasza:
Nyugi ,semmi baj.Nekem s voltak ilyen nyilalások,egyszer mikor tüsszentettem olyat belenyilalt,hogy felsikítottam.
Ne kérdezd mitől van,én sem tudom,de ne pánikolj.
Ha gondolod a legközelebbi vizsgálaton említsd meg a dokidnak...
Boldog babavárást
4 hós baba anyukája
3/4 anonim válasza:
Ahogy nő a méhed,nyúlnak a szalagok.Tüsszentés v. hírtelen mozdulat hatására ezek a szalagok összerándulnak,majd
kiengednek,ekkor érzitek ezt a nyílalló érzést.Ez a terhességgel együtt jár,és a baba semmit sem érez belőle.:-))
4/4 A kérdező kommentje:
köszi, megnyugodtam.
2009. máj. 17. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!