5. hétben normális az enyhe görcsölés?
szia. nekem a 9. hétig volt olyan érzésem, mintha bármelyik pillanatban megjönne. 10. héttől megszűnt. amig nem vérzel és nem nagyon erős, addig szerintem nincs gond.minden jót.
30 hetes kismama
Szia. Én kb a 12. hétig éreztem néha enyhe görcsölést, de csak percekig tartott, de pont olyan érzés volt, mintha meg akarna jönni. Szerintem a következő vizsgálatnál említsd meg az orvosnak, de ha nem erős a fájdalom és nincs vérzés nem lesz baj. A zsibbadásról nem tudok mondani semmit.
Boldog babavárást.
Szia!
Akkor amint írod,nincs gond,ha erősödne a görcs akkor doki,addig is pihengess ha tudsz,és szedj magnéziumot,ha az orvosod is jónak látja, segíthet a zsibbadáson is.Bilobilt azért(amit tanácsoltak) csak magadtól ne szedj.
Minden jót nektek!
ez a mindjárt megjön érzés állítólag a 9.hónapig is eltathat.az elején nekem is elég intenzív volt, most néha-néha van / 22.hét/ amíg nem vérzel, nincs semmi baj.beszéld meg a dokiddal, nekem nospát javasolt.
boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!