Az elmaradt menzesz után mennyivel lett + a tesztetek?
Figyelt kérdés
2009. máj. 16. 14:20
1/8 anonim válasza:
Nekem a nem várt előtti reggel és du-án is pozitív lett. (MediLab, Clearblue, Lily is)
2/8 anonim válasza:
Szia, nekem mind a háromszor a negyedik napon, de akkor már késő délután is, sőt az egyiket este csináltam és erős lett.De szerintem már hamarabb is kimutatta volna, csak nem gondoltam hogy baba van.Sok sikert.
3/8 anonim válasza:
1 nappal es este,asszem Gabival teszteltem!
4/8 anonim válasza:
az elsővel 4 nappal utána most a másodikkal pedig 2 nappal és mindig délután csináltam (Medilab és GraviHcg-vel!)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Nekem már 1 hete késik és a tesztem - sajnos:-(((
Előbb mindig rendszeres volt a ciklusom. Elvileg most is volt peteérésem,az ov teszt is kimutatta.
2009. máj. 16. 14:41
6/8 anonim válasza:
Nem vártam meg az idejét, mert kíváncsi voltam, hogy a nyaralás alatt sikerrel jártunk -e. Így 2 nappal előtte már teszteltem, és + lett. Gabriel teszt.
6 hetes kislány anyukája
7/8 anonim válasza:
nekem a nem várt előtt 3 nappal erős +
8/8 anonim válasza:
Nekem a nem várt előtt 6 nappal már halvány, de jól kivehető volt a 2 csík! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!