A kalkulációm szerint ma cca 4hét+6 napos terhes lehetek. A mai napon a HCG-m 1480 mIU/ml, a progeszteron? 38,95 ng/ML
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy az 5. héten 19-7340 között van. Szerintetek mi okozza az eltérést?2011. dec. 9. 16:09
1/10 A kérdező kommentje:
bocsánat helyesen: 14801 mIU/ML
2011. dec. 9. 16:10
3/10 anonim válasza:
Igen, ikerterhesség okozhatja :)
4/10 A kérdező kommentje:
Izgulok, remélem tényleg :) Örülnék neki.
Csak persze a dr. internet segítségével azt olvastam, hogy a Down-kór esetén magas a HCG...
2011. dec. 9. 16:31
5/10 anonim válasza:
Még ilyen kutatásról nem is hallottam, sőt erősen kétlem, hogy a hcg és a down kór kapcsolatban lenne egymással.
6/10 anonim válasza:
Az mááás, a kromoszóma rendellenességekhez a szabad béta hcg szintet nézik, és később! ilyenkor ennek ehhez semmi köze!!!
7/10 A kérdező kommentje:
Remélem, idegen nyelvű oldalak írják főként, hogy a magas HCG szint jelezhet:
- méhen kivüli terhességet,
- mole terhességet (bár ennek nagyon sok más tünete van még)
- nem jól kalkuláltad a terhesség idejét (nálam ez nem így van, mert UH-val nézte a doki, hogy mikor van peteérésem és tüszőrepedésem
- ikrek (ennek nagyon örülnék :))
2011. dec. 11. 19:40
8/10 anonim válasza:
Na, kedves kérdező? Kiderült-e már, hogy ketten vannak?:)
10/10 A kérdező kommentje:
Jajj most Lattam csak hogy erdeklodtetek :) ikrek :) Koszonom a válaszokat :)
2012. febr. 29. 05:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!