Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mennyit szán babakocsira?

Ki mennyit szán babakocsira?

Figyelt kérdés

A férjemmel mióta kismama vagyok a babakocsin vitatkozunk. Ő legelőször azt nézte meg. És egy akkora ormótlan nagykerekübe szeretett bele, hogy napi szinten összekapunk ez miatt , mert nekem meg nagyon nem tetszik. A tesóm ideadná a babhordozót szinte uj. De a férjemnek nem tudom megmagyarázni sehogysem, hogy azért tudunk venni max 50 ezerért is és olyat ami normálisan néz ki. Segitenétek!

Már bele vagyok betegedve ebbe a témába.26 hetes kismami!

2011. dec. 9. 11:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi először egy nagy batár Kunnert VIP et vettünk 47ezer volt. El is adtam. Aztán sportkocsit vettem normálisat, de leamortizáltuk a lányommal totál így most a második babának egy 120 ezres Giordanit néztem. Nem volt szívem ennyit adni érte ezért vettem egy alig használtat ugyan ilyet 49ezerért. Azért volt ilyen olcsó mert nincs meg hozzá a pelenkázó táska de azt nem is használtam a lányommal se.

És szerintem ez a te dolgod, hogy milyen babakocsit vegyetek mivel te fogod tologatni hacsak nem a férjed megy el gyesre.

2011. dec. 9. 12:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem teljes döntésjogom volt a babakocsi téren, persze az anyagiakat ketten beszéltük meg, mert én használtam 95%-ban. A színét együtt döntöttük el.

Én Pierre Cardint vettem és nagyon szeretm.

Most várom a 2-ik babánkat, a mózest és a hordozót simán fogja tudni használni a nagyobb után, mert jó állapotban van, sportkocsit meg majd veszünk késöbb egy újat.

2011. dec. 9. 13:53
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ingyen kaptunk kölcsönbe egy hagyományos mózeskosaras-nagykerekűt,(azt nem cipelem fel a negyedikre) és egy esernyőre csukható sportkocsit.

Vagyis semennyit sem költöttünk rá.

2011. dec. 9. 14:04
 14/18 Szilvi01 ***** válasza:
100%
Én vagy egy chipolino ultrát veszek 35 ezer vagy chipolino flóra 29 ezer.
2011. dec. 9. 20:29
 15/18 anonim válasza:
100%

Hidd el érdemes nagykereküt venni, mert aminek kicsi a kereke az csak pattog ha egy kis egyenetlenséget talál a talajon. Illetve a fekvőfelületét is érdemes megnézni, mert nem mindíg lesz 3-4 kg a baba. Én úgy jártam, és másikat kellett vennem, mert a kerekei is kicsik voltak, és kinőtte a gyerek 5 hónaposan. A brendonos Retrus, és Touragoo babakocsijai jók is és viszonylag olcsók is!!!!

Remélem segítettem.

2011. dec. 9. 22:03
 16/18 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!

A brendonban még nem voltunk. Mindig az jut eszembe, hogy az megfizetethetetlen nekünk. De többen is írtátok már, ugyhogy szét nézünk ott is. Lehet ott találjuk meg az igazit!

2011. dec. 10. 13:37
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Nézd meg a brendon honlapját!Én mindent ott szoktam venni,mert nagyon jó akcióik is vannak,egyedülamit én megfizethetetlennek tartokott azok a kisruhák!Mega bútorok!

De a ruha tényxleg durva áron van!

Viszont kaja, játékbabdolgoknagyon jó áron szoktak lenni,érdemes törzsvásárlónak lenni,és akkor mindig kapod az aktuális akciókat! :)Csak egy tanács...

A concordos anyuka

2011. dec. 10. 15:23
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. dec. 11. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!