Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Erös görcs pukizáskor?

Erös görcs pukizáskor?

Figyelt kérdés

Volt ilyen másnak is?

10 hetes vagyok, de kb 3 hete van ilyen. Második babámat várom, és néha éjszaka arra ébredek, hogy fetrengek a görcstöl míg a puki ki nem jön. Aztán a kövtkezö, kb 5-6 puki így jön ki. Dokihoz csak 2 hét múlva megyek, de kicsit idegesít, mert a bélgörcsök stimuláljáka méhet is, pl ha valakinek nem indul be a szülés a bábakoktél arra való hogy jó gyomorgörcsöt okozzon.

Volt másnak is ilyen?

2011. dec. 9. 09:18
 1/3 anonim ***** válasza:
55%

Nekem rengetegszer.

Nem csak terhesen, de terhesen is. Ne aggódj, ha egészséges a terhességed, ettől nem lesz semmi baj.

Amúgy szedjél Espumisan gyöngyöt, főleg, ha olyat eszel, ami puffadást okozhat. Nekem segít, csak mindig elfelejtem bevenni... :o)

Jó babavárást!

2 gyerekes

18 hkm

2011. dec. 9. 09:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni, én11 hetes vagyok, szerintem se aggódj!! Én például mozog ni szoktam-emelgetem a lábam, lehajolok ilyesmi, így könnyebben kijön a puki :))
2011. dec. 9. 13:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is volt az első hetekben,de én arra gondoltam h az előző császárom miatt.

Nektek is volt előtte császármetszés?

Vagy nincs összefüggés?

2012. ápr. 16. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!