Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit kezdjek a köldököm alatti...

Mit kezdjek a köldököm alatti szőrzettel, ugyanis engem nagyon zavar?

Figyelt kérdés
23 hetes vagyok,már azelőtt is volt,de akkor jobban tudtam kezelni,mint most,mert így,hogy mindig dokihoz kell járni,van mikor ugy esik,hogy még nem lehet leszedni,annyira kicsi,de ez engem zavar.Nagyon ciki az orvos előtt ?
2009. máj. 15. 19:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az orvost pont annyira érdekli szerintem, mint az, hogy milyen a frizurád.
2009. máj. 15. 19:38
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
nekem is van sajna,engem is zavar,én epillálni szoktam akkor sokáig nincsen rá gond,most terhesség alatt szerencsémre nem is nő úgy mint máskor de ha már látom akkor borotva,de ugy a 30. hétig simán leepilláltam,mondjuk nekem nem fáj:)
2009. máj. 15. 19:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
jaa,igen amugy a dokikat a érdekli legkevésbé ez inkább nekünk ciki és kellemetlen...
2009. máj. 15. 19:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sem ciki a doki előtt, látott Ő már 100x durvább dolgokat is. De én is ugyanígy vagyok, én gyantával egy pillanat alatt eltüntetem. Sokáig nem kell hozzá nyúlnod!
2009. máj. 15. 20:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Én mindent epillálok, ezt hál istennek nem kell, de van szőrnövekedés gátló testápoló, dezodor, ezek tök jók, bár csodára ne számíts, azért ritkábban kell miattuk. Tipp: oriflame
2009. máj. 15. 21:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia,

Egy ismerősöm Szülész-Nőgyógyász.Én is megkérdeztem,hogy nem ciki ha úgy megyek vizsgálatra,hogy szolidan a bikini vonalamat megigazítom?(Úgy értettem,hogy mivel nem igazán látom már így nehéz szépen....)Szóval jót mosolygott és csak azt mondta,hogy az szokott rosszul esni nekik,hogyha nem igazán tisztán és ápoltan jelennek meg a nők..mert sajna akikből ki sem néznék azok a nők sokkal elhanyagoltabbak.Úgyhogy szerintem ne foglalkozz ezzel.Persze ha zavar akkor szabadulj meg tőle,de nekem szülés után elmúlt.Most várom a második lánykámat és megint van a köldökömnél szőr....,de legalább ápoltak vagyunk és babát várunk..:-D

Gondtalan babavárást!

24 hkm.

2009. máj. 16. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!