18. heti genetikai UH az Istenhegyiben ma-tippek?

Nahát, én meg dec.30-án megyek szintén oda:)
Tényleg jó, ha az ember csokit visz? Nem is jutot volna eszembe, pedig tök logikus!
Sose lesz dec. 30.
Ki vizsgál Benneteket?

Első válaszol vagyok. Mi Dr, Hajdu Krisztinához megyünk, dec.21.-én már annyira várom:) A méhlepény a 12.heti uh-án fedte a méhszájat,ez miatt veszélyeztetett lettem,most a heti uh-án már csak érinti,abban bizom,h a genetikain már nem is fogja érinteni. Eddig nagyon gyanus,h kis kukis, a 12.hetin mondták,h mintha az lenne, a mostanin,meg nagyon úgy tünik. Nekünk csak az számit,h egészséges legyen,csak olyan piszok kiváncsi vagyok:)
Nektek eddig mondtak valamit,h milyen nemű lehet a pici?

Én tegnap voltam, már másodjára, ettem csokit, ittam kólát, de a kisfiunk ránk se hederített, tolta a szunyát, és amikor elege lett az egészből akkor befúrta magát a lepénybe.
Viszont a 18. hetin semmit sem ettem/ittam és ficánkolt rendesen, mindent lehetett látni! Ilyenkor még van nekik hely bőven!
Szerintem próbáld meg a csoki-kóla kombót, max. ha nem hat, hát megtettél mindent! :)
Sziasztok!
Legfőképp azért mentünk a doktornőhöz, mert közepes kockázat jött ki a 12. heti kombinált szűrésen, és az AFP sem tetszett a dokiknak. (pedig határon belül volt)
Szóval szerintem ilyen szempontból nézték a babát, és hálisten megnyugodhatunk, egészségesnek látszik. :)
Egyfelől iszonyatosan megkönnyebbültem, másfelől egy icipicit csalódtam, mert nem nézték pl a hosszát és szívhangot sem hallgattunk - ti majd legyetek ügyesebbek, kérjétek, ha maguktól nem csinálják.
Előtte kb 2 órával ebédeltem és közvetlen előtte bekaptam egy hari csokit, bár az ott dolgozók szerint ez nem számít.
Na a mi babánk aztán fickándozott rendesen! A drnő már az elején megkérdezte, akarjuk-e tudni a nemét, akartuk, fiú. :)
Kaptunk szakvéleményt, kinyomtatva 3 ff és 1 színes képet és a dvd-t. Rögzítve képet nem, így most ismerkedem a képlopó programokkal, hogy a dvd-ről le tudjak szedni. Az egyetlen zavaró az, hogy a felvétel akkor is ment, amikor beszélgettünk, így sokat állt a kép egy helyben.
Na de a leglényeg, hogy egészséges-nek tűnik.
Annyira megkönnyebbültem, hogy megöleltem a doktornőt, szegényt kicsit kínosan érintette...

Ugye a nagy része 2d volt, csak a végén váltott egy kicsit 4d-be.
Nem tudom, mennyire éleset szeretnétek, szerintem jó volt. A csontok nagyon élesen kirajzolódtak. Mivel az utolsó uh a 12. héten volt, hatalmas volt a különbség, teljesen gyerek formája volt, a pofija pedig nagyon édes, egy kis grincs beütéssel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!