Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18. heti genetikai UH az...

18. heti genetikai UH az Istenhegyiben ma-tippek?

Figyelt kérdés
Csak ilyen egyszerű dolgokra gondoltam, hogy vigyek innivalót, meg csokit - ha nem lenne ébren a baba - vagy egyébre, ami eszembe sem jutott.

2011. dec. 8. 09:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem többen mondták,hogy majd egyek 1 órával korábban egy tábla csokit,hogy a baba mocorogjon. Mi 2 hét múlva megyünk pont ugyan ide, akkor leszek 19 hetes. Unokatesóm is anno ott volt az ikreivel és nagyon elégedettek voltak:) Én még azt vettem észre,hogy ha uh elött nem ettem valami főtt ennivalót akkor a picink nagyon nyugis volt, vagy aludt. Szerintem egyél előtte 1,5 órával aztán jöhet a csoki.
2011. dec. 8. 10:46
 2/13 anonim ***** válasza:

Nahát, én meg dec.30-án megyek szintén oda:)

Tényleg jó, ha az ember csokit visz? Nem is jutot volna eszembe, pedig tök logikus!

Sose lesz dec. 30.

Ki vizsgál Benneteket?

2011. dec. 8. 11:01
 3/13 anonim ***** válasza:

Első válaszol vagyok. Mi Dr, Hajdu Krisztinához megyünk, dec.21.-én már annyira várom:) A méhlepény a 12.heti uh-án fedte a méhszájat,ez miatt veszélyeztetett lettem,most a heti uh-án már csak érinti,abban bizom,h a genetikain már nem is fogja érinteni. Eddig nagyon gyanus,h kis kukis, a 12.hetin mondták,h mintha az lenne, a mostanin,meg nagyon úgy tünik. Nekünk csak az számit,h egészséges legyen,csak olyan piszok kiváncsi vagyok:)

Nektek eddig mondtak valamit,h milyen nemű lehet a pici?

2011. dec. 8. 11:08
 4/13 anonim ***** válasza:
Én kétszer voltam 4-dn a szonográfus azt mondta negyed órával előtte egyek meg egy kis szőlőcukrot vagy csokit , úgy is volt, mindkétszer ébren volt a lányunk.
2011. dec. 8. 11:14
 5/13 A kérdező kommentje:
Mi is Hajdú drnőhöz megyünk. Akkor viszek csokit.:)
2011. dec. 8. 12:25
 6/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok, majd megirnád,hogy mi volt? Kisfiú vagy kislány, stb.:)
2011. dec. 8. 14:17
 7/13 anonim ***** válasza:

Én tegnap voltam, már másodjára, ettem csokit, ittam kólát, de a kisfiunk ránk se hederített, tolta a szunyát, és amikor elege lett az egészből akkor befúrta magát a lepénybe.

Viszont a 18. hetin semmit sem ettem/ittam és ficánkolt rendesen, mindent lehetett látni! Ilyenkor még van nekik hely bőven!

Szerintem próbáld meg a csoki-kóla kombót, max. ha nem hat, hát megtettél mindent! :)

2011. dec. 8. 15:10
 8/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Legfőképp azért mentünk a doktornőhöz, mert közepes kockázat jött ki a 12. heti kombinált szűrésen, és az AFP sem tetszett a dokiknak. (pedig határon belül volt)

Szóval szerintem ilyen szempontból nézték a babát, és hálisten megnyugodhatunk, egészségesnek látszik. :)

Egyfelől iszonyatosan megkönnyebbültem, másfelől egy icipicit csalódtam, mert nem nézték pl a hosszát és szívhangot sem hallgattunk - ti majd legyetek ügyesebbek, kérjétek, ha maguktól nem csinálják.

Előtte kb 2 órával ebédeltem és közvetlen előtte bekaptam egy hari csokit, bár az ott dolgozók szerint ez nem számít.

Na a mi babánk aztán fickándozott rendesen! A drnő már az elején megkérdezte, akarjuk-e tudni a nemét, akartuk, fiú. :)

Kaptunk szakvéleményt, kinyomtatva 3 ff és 1 színes képet és a dvd-t. Rögzítve képet nem, így most ismerkedem a képlopó programokkal, hogy a dvd-ről le tudjak szedni. Az egyetlen zavaró az, hogy a felvétel akkor is ment, amikor beszélgettünk, így sokat állt a kép egy helyben.

Na de a leglényeg, hogy egészséges-nek tűnik.

Annyira megkönnyebbültem, hogy megöleltem a doktornőt, szegényt kicsit kínosan érintette...

2011. dec. 10. 17:15
 9/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Örülök,h megnyugodtatok,biztos minden rendben van,mert azt mondják,hogy a doktornő a legjobb a szakmában. Mennyire volt "babás" formáju a pici és éles a kép?
2011. dec. 11. 09:29
 10/13 A kérdező kommentje:

Ugye a nagy része 2d volt, csak a végén váltott egy kicsit 4d-be.

Nem tudom, mennyire éleset szeretnétek, szerintem jó volt. A csontok nagyon élesen kirajzolódtak. Mivel az utolsó uh a 12. héten volt, hatalmas volt a különbség, teljesen gyerek formája volt, a pofija pedig nagyon édes, egy kis grincs beütéssel. :)

2011. dec. 11. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!