Egész nap nem éreztem, de szívhangja van?
Nem tudom mi lehet! Ma talán egyszer,ha éreztem a babám. Ilyen nem nagyon volt még! Pedig ettem csokit, bökdöstem, de semmi. Tegnap nagyon aktív volt, de ma tényleg semmi.
Van szívhangfigyelőnk,kétszer is meghallgattuk és meg is találtuk a kis szapora szívverést! De akkor miért nem mozog egyáltalán? Ha holnap délelőtt is ez lesz menjek kórházba? Kezdek aggódni!
37+4 hetes
Köszi!
Igyekszem nem parázni, csak tényleg feltűnt,hogy ilyen még nem nagyon volt! Remélem beindul hamarosan!
Hát Csajok!
Még mindig semmi! Szívhang ma reggel is meg volt, de semmi mozgás. Azért egy ekkora babánál,már azt is éreznem kell,ha megmozdítja a lábujját.
Nemsokára felhívom a védőnőm,hogy mit csináljak!
Hát képzeljétek, megszülettünk!
Még jó,hogy hallgattam a megérzéseimre és felhívtam a dokim,aki elküldött CTG-re. A szívhangja ott is erős volt, de nem mozgott. Megcsászározta és kiderült,hogy rajta volt a köldökzsinór a nyakán.
Szerencsére minden ok, kapott egy napig egy kis oxigént, mivel hamarabb jött és ez még kellett a kis tüdejének. Egy hétig megfigyelték és mindent rendben találtak, minden eredménye jó, így tegnap végre hazajöttünk!
Én érdeklődtem. :)
Szívből gratulálok! Nagyon jó egészséget nektek. Szép lesz a karácsonyotok, amit már együtt tölthettek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!