Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egész nap nem éreztem, de...

Egész nap nem éreztem, de szívhangja van?

Figyelt kérdés

Nem tudom mi lehet! Ma talán egyszer,ha éreztem a babám. Ilyen nem nagyon volt még! Pedig ettem csokit, bökdöstem, de semmi. Tegnap nagyon aktív volt, de ma tényleg semmi.

Van szívhangfigyelőnk,kétszer is meghallgattuk és meg is találtuk a kis szapora szívverést! De akkor miért nem mozog egyáltalán? Ha holnap délelőtt is ez lesz menjek kórházba? Kezdek aggódni!

37+4 hetes

2011. dec. 7. 20:35
 1/10 nittababy ***** válasza:
ne aggódj nekem is volt i9lyen nem egyszer és a szívhangja is jó volt csak kicsit lustálkodik nyugodj meg!!!nem kell orvoshoz menni ha a szívhangja jó!!
2011. dec. 7. 20:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne aggódj nálam is volt ilyen egyszer.Mondhatom én is nagyon megijedtem.A férjem éppen éjjeles volt,már azon gondolkoztam hogy haza hívom és bemegyünk a kórházba.Aztán egyszer csak megmozdult.Nagy kő eset le a szívemről.
2011. dec. 7. 21:02
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi!

Igyekszem nem parázni, csak tényleg feltűnt,hogy ilyen még nem nagyon volt! Remélem beindul hamarosan!

2011. dec. 7. 21:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia! Lehet a front viselte meg. Az enyém tegnapelőtt estétől nem volt hajlandó mocorogni kb. 12 órán át. Én is kiírtam gyorsan egy kérdést emiatt. Ma pedig majd szétrúgta az oldalam.
2011. dec. 7. 21:28
 5/10 A kérdező kommentje:

Hát Csajok!

Még mindig semmi! Szívhang ma reggel is meg volt, de semmi mozgás. Azért egy ekkora babánál,már azt is éreznem kell,ha megmozdítja a lábujját.

Nemsokára felhívom a védőnőm,hogy mit csináljak!

2011. dec. 8. 06:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is jobban jársz ha beszélsz a dokival vagy a védőnővel. Inkább feleslegesen mint későn. A terhesség vége fele a kevés mozgás jelezheti a szülés közeledtét is. Szerintem mindenképp kérdezz rá. Az is benne van a pakliban természetesen, hogy Lustácska. Azért ha sikerült megtudni valamit írj. Sok boldogságot.
2011. dec. 8. 10:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Múlt héten írtam ki én is egy hasonló kérdést, hogy sokáig nem éreztem a babámat. De egyszer csak megmozdult. Tegnap is kis élénk volt. Ma megint csak 1x éreztem.
2011. dec. 8. 14:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi lett veled kérdező? Jól vagytok?
2011. dec. 14. 07:38
 9/10 A kérdező kommentje:

Hát képzeljétek, megszülettünk!

Még jó,hogy hallgattam a megérzéseimre és felhívtam a dokim,aki elküldött CTG-re. A szívhangja ott is erős volt, de nem mozgott. Megcsászározta és kiderült,hogy rajta volt a köldökzsinór a nyakán.

Szerencsére minden ok, kapott egy napig egy kis oxigént, mivel hamarabb jött és ez még kellett a kis tüdejének. Egy hétig megfigyelték és mindent rendben találtak, minden eredménye jó, így tegnap végre hazajöttünk!

2011. dec. 17. 09:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Én érdeklődtem. :)

Szívből gratulálok! Nagyon jó egészséget nektek. Szép lesz a karácsonyotok, amit már együtt tölthettek! :)

2011. dec. 17. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!