Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok, van...

6 hetes terhes vagyok, van szívhangja a picikémnek, mikor kell újra uh-ra menni?

Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 13:06
 1/7 anonim ***** válasza:
ha problémamentes a terhesség, akkor a 12. héten
2011. dec. 6. 13:09
 2/7 A kérdező kommentje:
remélem az lesz,tudom hogy nem szabadna de félek attól hogy báűrmi közbejön
2011. dec. 6. 13:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem szabad arra gondolni, hogy baj lesz, mert azzal idegesíted magad, az pedig NEM tesz jót sem a Babának, sem Neked!

Élvezd a terhességet, és gondolj arra, hogy a következő (12. heti) uh-on már a pici kezeit és lábait is látni fogod!!!

Boldog, nyugodt babavárást!

2011. dec. 6. 13:14
 4/7 anonim ***** válasza:
14%
Mindenki így jár orvoshoz, és mindenki izgul, mégsem írogatják ide. Nem kell folyton parázni valamin
2011. dec. 6. 13:26
 5/7 anonim ***** válasza:
71%
És neked miért fáj hogy ide írt? Honnan tudod milyen élete és esetleg terhességei voltak eddig. Sose tudd meg milyen évekig gyerekért küzdeni aztán a terhesség első heteiben elveszíteni a babákat. Ha meg nincs ilyen élménye, akkor is joga van ide írni. Te meg lépj tovább. Senki nem kötelez hogy elolvasd.
2011. dec. 6. 23:08
 6/7 anonim ***** válasza:
45%

Egyet értek az előttem szólóval.

Ne félj, látták volna, ha valami nem stimmel. Ha azt mondták rendben a mérete és még szívhang is van, akkor nincs miért izgulnod.

Gratulálok kismama :)

2011. dec. 6. 23:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én is 6 hetesen mentem először orvoshoz. Minden rendben volt. A cito eredményért kellett visszamennem 2 hét múlva, akkor is megnéztük a babát, és akkor kaptam "beutalót" a védőnőhöz. A védőnő után pedig 1 laborra

(lehet, hogy akkkor is lesz uh.) és egy 12 hetes uh-ra kellett időpontot kérni. Az én orvosom minden alkalommal megcsinálja az uh-t, de van aki csak a kötelezőket.

2011. dec. 7. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!