Ha 14 mm-er a petezsák akkor mennyi idős lehetek? Március 27. -én volt meg utoljára.
Figyelt kérdés
2009. máj. 15. 17:14
1/8 anonim válasza:
Az utolsó vérzésed szerint 8 hetes terhes vagy.
2/8 A kérdező kommentje:
Az orvos azt írta a papírra öt hetes. De ez lehetetlen mert már másodjára kellet volna megjönnie. 24 napos a ciklusom ápr 6-án volt pém. Szerintem akkor jött össze.
2009. máj. 15. 17:43
3/8 anonim válasza:
Igen. 5-6 hetes.
Nekem 15 és 19 mm-es volt a 6. héten.
4/8 anonim válasza:
Első vagyok megint.
Egy másik kalkulátor szerint is 6 hetes vagy. Nem tudom a dokid miért mondja, hogy 5 hetes.
Szülés kalkulátor
Nyomtatási nézet
Szülés várható időpontja: 2010-01-01
Fogamzás feltételezett ideje: 2009-04-10
Betöltött hét: 6
Hátralévő napok száma: 231
Trimeszter: első
Magzat átlagos méretei:
* GS (petezsák): 16 milliméter
* CRL (Ülőmagasság vagy magzat hossza): 6 milliméter
* BPD (Fejszélesség - falcsont távolság): 4 milliméter
* Látható változások: Megjelenik az ún. embriócsomó, majd a 3-4 mm-es embriónál a szívműködés is láthatóvá válik. A szikkeringés mellett a szívfrekvencia 80-90 percenként.
5/8 anonim válasza:
Nekem a 6-7. hét környékén volt 13mm.
6/8 anonim válasza:
Szerdám voltam uh-on.10 mm-es petezsák-6.hét
7/8 anonim válasza:
A baratnomnek is Marcius 27.en volt az utolso verzese,es neki 2 orvos is azt mondta,hogy 7 hetes.Januar 1 a szules idopontja.
8/8 anonim válasza:
Szia ! Nekem március 28-án volt az utolsó,az orvos nekem is 5 hetet írt a papírra és 15mm-es a petezsák!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!