Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Mit tegyek, amikor...

Kismamák! Mit tegyek, amikor éjszaka közepén felébredek és kimegy az álom a szememből?

Figyelt kérdés

Ilyenkor órákig forgolódok, különféle dolgokon agyalok, rettenetesen rossz... Az előző 2 terhességem alatt is gyakorta előfordult.

Valaki tud valamilyen gyógyteát esetleg erre a problémára?

2011. dec. 7. 13:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Olvass, ez álmosít!
2011. dec. 7. 13:39
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Én nézem a plafont. Reggel visszaalszom. Egy napig zombi vagyok, de következő éjjel alszom, mint akit fejbevertek.
2011. dec. 7. 13:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Citromfű tea, de azért kérdezz rá lehet-e terhesség alatt, mert azt nem tudom!!!
2011. dec. 7. 13:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Próbálj meg bevenni egy Magne B6-ot, az elvileg alvászavarokra is jó.

Amúgy együtt érzek, én is gyakran vagyok így (most járok a 23. hétben, az előző 2 hónap volt tragikus ebből a szempontból).

2011. dec. 7. 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Csatlakozom hozzád.. :(

Én is ezzel szenvedek.Kamilla teát lehet inni terhesség alatt,persze csak ha nem vagy rá allergiás.A magneb6 is jó, de én például nagyon ritkán szedem.

2011. dec. 7. 14:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Én olvastam. TV-t néztem. Ha volt kedvem, felébresztettem a párom :-) Utána jól tudok aludni mindig
2011. dec. 7. 21:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Ugyan így voltam én is. Nekem a védőnő azt tanácsolta, hogy délelőtt és délután is sétáljak a levegőn fél órát. Nekem ez jött be.
2011. dec. 8. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!