Cickafarkteától lett valaki ikerterhes?
Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 21:11
2/11 anonim 

válasza:

attól biztos nem,ahhoz férfi is kell...
3/11 anonim 

válasza:

Nem a teától, hanem a hím ivarsejtektől lehetséges!
4/11 A kérdező kommentje:
Most jót röhögtem a saját baromságomon:)))Szerintem erre a kérdésre én is így reagáltam volna! Na szóval úgy értettem,hogy cickafarktea IVÁSTÓL lett-e valaki ikerterhes?
2011. dec. 6. 21:45
5/11 anonim 

válasza:

Így sem sokkal jobb...
Én nem a tea ivástól lettem terhes, hanem attól hogy együtt voltam a párommal :D
7/11 anonim 

válasza:

De ugy erted, hogy kifejezetten ikreket szeretnél, es hogy noveli-e az ikerterhesség valoszinuségét a cickafark?
8/11 A kérdező kommentje:
Konkrétan úgy értettem a kérdésemet,hogy a cickafarktea igen jótékony,tüszőérést segítő hatásától,van-e itt rajtam kívül ikreket váró kismama,aki azt gondolja,hogy a cickafarkteától lett kétpetéjű ikrekkel terhes!5. válaszoló!Hol voltál együtt a férjeddel?Moziban?Vagy bevásárolni?És attól teherbe lehet esni? Már ne is haragudj,de erre a kérdésre is lehet hülyeséget visszakérdezni,holott te úgy gondolod,hogy egyértelmű!Most már csak az válaszoljon légyszi,aki érintett a kérdésemben!Köszi:)
2011. dec. 6. 22:35
9/11 A kérdező kommentje:
Bocs 5.nem a kérdésedre,hanem a válaszodra!
2011. dec. 6. 22:49
10/11 anonim 

válasza:

Én is 2 babát várok most, és abban az egy hónapban ittam a cickafarkat és palástfüvet is. Mondjuk én mást is, ami nem a babához kapcsolódik, csak úgy egészségmegőrzés céljából. Az méregtelenít is és van olyan nődoki, aki a sikertelen pároknak is adja és azóta az ilyen párokból több, mint 100 baba született meg!
Szóval fogalmam sincs, hogy mitől jött össze, de úgy néz ki, hogy kétpetéjűek!
14+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!