Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért fájdul meg a pocakom?...

Miért fájdul meg a pocakom? Nektek is szokott ilyen lenni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Ha a kelleténél több dolgom van mint általában,és megyek egész nap a nap végére annyira megtud fájdulni a pocim,veszek be rá mgb6-ot lepihenek és jobb lesz!

Tegnap is Karácsonyi vásárt bújtam egész nap,reggeltől estig,és hát eléggé fájt a pocim,még ma is éreztem,de nem vészesen!

A baba jelzi így jelzi hogy most már elég,pihennünk kell?

Egyébként 15+4hkm vagyok.

2011. dec. 5. 19:51
 1/5 anonim válasza:
Úgy ahogy írod,pihenni kell!! Vedd komolyan!
2011. dec. 5. 19:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, ez így van. Sok energiát elvesznek tőlünk. Én is a 22. hétig hajtottam, állandóan mentem, és dolgoztam (igaz ülőmunka volt főleg, de stresszes és két ember munkáját végeztem), aztán egyszer annyira megfájdult a derekam és be is keményedett a pocakom, hogy nem bírtam dolgozni sem. Azóta itthon vagyok, orvosi utasításra pihenek és szedem a Magnesi Citrit. De ha sokmindent csinálok, vagy sokat kell mennem, akkor így is érzem néha. Úgyhogy inkább ha teheted, pihenj, nehogy nagyobb baj legyen.

Boldog Babavárást!

25h kismama

2011. dec. 5. 20:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Pont ma a védőnő+nagy bevásárlás+vacsi főzés után nagyon megfájdult a pocim és derekam. :( Én is lepihentem, mert tudom, hogy ez így sok volt hirtelen...
2011. dec. 5. 21:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Hu, tok jo, hogy ezeket irjatok. Nekem minden nap van valami ugyinteznivalom, vagy ketto, es azt hittem ez igy normalis, meg a haskemenyedes is belefer illetve a derekfajas. Jo tudni, hogy nem... :-S
2011. dec. 6. 00:28
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nektek is boldog babavárást!

Háát,a vasárnapi jövés menés nagyon nem tetszett a kisasszonynak,mert még most is érzem picit a hasfájást,ott ahol a nadrág volt!

Pénteken megyek dokihoz,majd erre is rá kérdezek!

2011. dec. 6. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!