Miért fájdul meg a pocakom? Nektek is szokott ilyen lenni? Többi lent.
Ha a kelleténél több dolgom van mint általában,és megyek egész nap a nap végére annyira megtud fájdulni a pocim,veszek be rá mgb6-ot lepihenek és jobb lesz!
Tegnap is Karácsonyi vásárt bújtam egész nap,reggeltől estig,és hát eléggé fájt a pocim,még ma is éreztem,de nem vészesen!
A baba jelzi így jelzi hogy most már elég,pihennünk kell?
Egyébként 15+4hkm vagyok.
Igen, ez így van. Sok energiát elvesznek tőlünk. Én is a 22. hétig hajtottam, állandóan mentem, és dolgoztam (igaz ülőmunka volt főleg, de stresszes és két ember munkáját végeztem), aztán egyszer annyira megfájdult a derekam és be is keményedett a pocakom, hogy nem bírtam dolgozni sem. Azóta itthon vagyok, orvosi utasításra pihenek és szedem a Magnesi Citrit. De ha sokmindent csinálok, vagy sokat kell mennem, akkor így is érzem néha. Úgyhogy inkább ha teheted, pihenj, nehogy nagyobb baj legyen.
Boldog Babavárást!
25h kismama
Köszönöm a válaszokat!
Nektek is boldog babavárást!
Háát,a vasárnapi jövés menés nagyon nem tetszett a kisasszonynak,mert még most is érzem picit a hasfájást,ott ahol a nadrág volt!
Pénteken megyek dokihoz,majd erre is rá kérdezek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!