35 hetes vagyok, és már egy kicsit izgulok. Egyre nehezehbb a pocakom és nyilalgatni szokott alul a hasam alja, és nagyon izgő mozgó a pici fiu. Van valami jele ha "elakar menni" a magzatvíz?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 18:43
1/2 anonim válasza:
Szia, én 34 hetes vagyok, és tegnap este tapasztaltam először ezeket a dolgokat, amiket te is leírtál. ( nyilalgatott a hüvelyem, megkeménykedett a pocim, de nem fájt, sb.)Engem is érdekelne, hogy ezek esetleg jóslófájások-e?
2/2 anonim válasza:
Szia!
Ha el akar menni a magzatvíz azt észreveszed.Először is normál esetben ez rettenetes mennyiség és úgy fogd tudni megkülönböztetni a pisiléstől hogy nem tudod visszatartani.
Ez még nem feltétlenül jár fájásokkal.Nekem kb egy órával indultak be a keményebb fájások,persze mindenki más.
Most még 4 hetem van de remélem megint elfolyik a magzatvíz az biztos jele annak hogy elindult kifelé a kis jövevény.
Ami a nyilalásokat illeti az is lehet hogy a medencéd tágul csak,bár sok már neked sincs hátra lehet hogy készülődik a pici fiad kifelé!
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!