Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van 36hetesen ritkán...

Miért van 36hetesen ritkán elcseppen a vízelet pici erölködésnél miért van?

Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 08:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Terhességi inkontinenciának hívják.

Örülj neki,ha csak erőlködéskor van és ha csak elcseppen és nem súlyosabb.

Ereszkedik le a baba, és megint nyom odalent mindent.

Ez ilyenkor teljesen normális, bár kellemetlen jelenség.

2011. dec. 5. 08:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyomja a hólyagodat a kicsike.

Igyekezz gyakran üríteni, azzal megelőzhető. Köhögés, orrfújás, tüsszentés, nevetés, minden ami haspréssel jár, kiválthatja.

Ez szülés után menni fog, ahogy jött. (Ha mégsem, akkor kell majd dokihoz menni, de ennyinél ez kevéssé valószínű)

2011. dec. 5. 08:56
 3/5 anonim ***** válasza:

én is küzdök ezzel pár hete már...

alapban nincs gond, de ha köhögök v tüsszentek bizony elcseppel 10ből 9x, pedig van h nem is érzem h pisilnem kéne..rettentő idegesitő..ráadásul épp beteg vagyok,egész na köhögök...:(.pedig még csak 28hetes vagyok...:( tudom h normális, de nagyon kellemetlen...második terhességem, az elsővel nem volt ilyen gondom...tisztasági betét-naponta több csere,igy oldom meg.

2011. dec. 5. 11:27
 4/5 krisztivan ***** válasza:
Ha érzed hogy jön a köhögés,tüsszentés...stb.akkor álljál meg (ha menet közben vagy)és szorítsd össze a hüvelyedet.Ez sokat segít.De ha esetleg van rá mód akkor olvasd el a Kriston intimtorna könyvet.Jó dolgokat ír és segíthet.Bár tényleg szülés után visszaáll a régi kerékvágásba.
2011. dec. 5. 14:52
 5/5 anonim ***** válasza:

A leghasznosabb dolog, amit ezzel kapcsolatban olvastam, pont a Kriston Andrea-féle könyvben van, és tényleg sokat számít: tüsszentés, köhögés előtt és közben állj egyenesen, ne görnyedj össze (ahogy automatikusan tennéd), ezáltal nem nyomod össze a belső szerveidet.

Nekem szülés után elmúlt, csak lovaglás közben jelentkezett az első 2-3 hónapban. Mosta második terhességemnél hamarabb észrevettem már (talán már a 10. hét körül), hogy lazább a záróizom, és az aranyerem is hamarabb megjelent. De hát ez ezzel jár, majd elmúlik megint. :)

2011. dec. 5. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!