Természetes dolog, hogy fáj, érzékeny a méhem?
Nekem is volt ilyen, aztán úgy megszoktam, hogy már észre sem veszem. :)
Magne B6 jó rá nagyon!!
A növekedéstől van. Vigyázva állj fel, tüsszentéskor inkább görnyedj össze, és kerüld a hirtelen mozdulatokat, nekem ez vált be. :)
Második válaszoló: ez lesz az az érzés, amiről beszélek!:) Nekem is jobb, ha lassabban állok fel és tüsszentésnél automatikusan összehúzom magam.
Kipróbálom a MagneB6-ot! Köszönöm, kicsit megnyugodtam:)!
Szia!
mintha én írtam volna ezt a kérdést. Nekem is ma egész nap feszült már aggódtam is hogy valami baj van. Igaz ma nagyon sokat mozogtam lehet hogy amiatt. Szerintem nincs ok aggodalomra.
Sziasztok:)! Pont ma tettem fel én is egy hasonló kérdést. 4hetes terhes vagyok, és görcsöl a hasam, ha hirtelen felállok, és elkezdek sietni.
Ezek szerint nincs gond, ha ezt írtátok:) "Vigyázva állj fel, tüsszentéskor inkább görnyedj össze, és kerüld a hirtelen mozdulatokat". Mintha az én kérdésemre válaszoltál volna. Próbálok lassan menni, nem sietve felállni, de néha valahogy elfelejtem, hogy terhes vagyok:D, és késsz, már fáj is a pocim.
2. vagyok.
Bizony, bizony. Ez ezzel jár! :))
De írtam is, hozzá lehet szokni, igaz, kell egy pár hét! ;)
Boldog várandósságot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!