Mára vagyok kiirva, és elkezdett görcsölni a derekam? Mit csináljak.
szia!
Úgy néz ki, pontos lesz a babód...:) Max. 1-2 nap és együtt lesztek :) Nyugi, szupi, hogy tágulsz , ez jó jel, könnyebb lesz a vajúdás, a hátfájás pedig a közelgő görcsöket jelzi. Mostmár figyeld , hogy mi történik... :)Pihengess és készítsd a "családot" :)
Én azt mondom holnap legkésőbb már a kórházban leszel és ha minden igaz, már karodban foghatod a babád! :)
Még várjál egy kicsit. Nekem mindkét szülésem barnás folyással kezdődött ami folyamatosan erősödött. A vizsgálat utáni barnás folyás egy idő múlva csökken, nem erősödik.
Ugyanígy voltam a második babámnál, mint Te, dokitól épphogy hazaértem, már barnás folyásom volt, semmi fájás. Pár óra múlva éreztem az első enyhe összehúzódásokat és egyre erősebben barnáztam. Akkor még mindig azt hittem, a vizsgálattól. Kb rá 1 órára indultunk és 3 óra múlva már meg is született a kicsinyünk.
Könnyű szülést és boldog babázást!
mennyire folyamatos??ha messze van a korház akor 10 perceseknél indulhatsz:D
Gratulálok:)
milyen sűrűn jönnek a görcsök?
könnyű szülést kívánok neked!
Egyébként miért lettem lepontozva? Ugyanazt írtam mint mindenki.
1. válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!