Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet hogy nagyobb a...

Mitől lehet hogy nagyobb a baba fejének mérete mint a többi testrészéé? (33 hetes)

Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 13:46
 1/6 A kérdező kommentje:
úgy értem hogy akár 2-3 héttel is előbbre jár a buksi mérete mint a többi testrészéé.
2009. máj. 14. 13:48
 2/6 anonim ***** válasza:
ez a természet nagyszerűsége! a szülés miatt. a feje utat csinál a testének hogy kicsuszhasson. gondold el ha akkora válla lenne mint Neked nem tudna átférni a medencecsonton. később a növekedés folyamán arányos lesz:-)
2009. máj. 14. 13:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
ja akkor nem biztos hogy jót irtam. de az UH nak csak becsült adatai vannak a heteket illetően azt nem szabad véresen komolyan venni. ha feje 2 héttel nagyobb az nem baj.
2009. máj. 14. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Nyugi. Ha arra irányul a kérdés, hogy ez pl. kóros-e, vagy bármi, akkor nem. Az uh-s adatok tiszta eltérőek. Nagyjából vannak határok benne, de minden baba más és "saját méretekkel" rendelkezik. Az én babómnak pl. hosszabb a combcsont- mérete, tehát kilóg a "sorból". Erre az volt a vizsgáló kommentje, hogy : szép, hosszú lába lesz..:)) Ha bármi probléma lenne , azt mondanák. Szerintem nem akkora nagy az eltérés biztos.

38 hetes kismami

2009. máj. 14. 13:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezen aggodalmaskodtam az utolsó terhességem alatt. A feje két-három héttel előbbre járt a többi testrésze méretéhez képest. Elkezdtem magamban kombinálni, és nagyon megijedtem, hogy esetleg valami betegsége van. Most egy két és fél hónapos gyönyörű kislány anyukája vagyok. Annyi van, hogy szép kis kerek buksija van, nem olyan hosszúkás, mint a kisfiamé. De nagyon gyönyörű! Szóval semmi gond nem volt, és nálatok sincs. Gyönyörű babád lesz nemsokára neked is.
2009. máj. 14. 13:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nálunk is ez volt a 32 hetes uh-on (múlt héten), és a szonográfus azt mondta, hogy semmmi gond, csak kerek feje lesz a babának :) Viszont így nem tudom kire üthetett :)
2009. máj. 14. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!