Terhesvitamin, melyik a legjobb Elevit vagy gravida?
Figyelt kérdés
szeretnénk jövőre összehozni még egy babót 3 hónap elég lesz hogy elkezdjem a vitaminszedését? babó megfoganása elötti 3 hónap elég lesz?2011. dec. 2. 13:26
11/14 anonim válasza:
Nem kötekedésképpen írom, de árban nem sok (sőt semmi) különbség van egy jó minőségű multivitamin és egy terhesvitamin (Gravida) között.
12/14 anonim válasza:
A gravida jobb. Magyar nokre lett kifejlesztve es tobb osszetevo is van benne. En most Elevitet szedek, de valtani akarok, mert idegesit a reklamja :)! Merthogy a magamfajtakra nem gondolnak, akik nem tudtak, hogy terhesek es csak a 8.heten kezdtek el szedni...?! Viszont mindig is vitamindusan es egeszsegesen etkeztem.
13/14 anonim válasza:
Bocs,hogy közbeszólok, engem is ez a téma érdekel. De semmivel sem drágább a terhes vitamin,mintha külön babránál vele. Az Elevit 2145 , a Gravida 2045 Ft, a 30 szem. Ês mellette minden màs vitamin megvan. A védőnőm a felétől 2 naponta 1 szemet javasolt, hogy ne csináljon hatalmas étvágyat.
14/14 anonim válasza:
1000 ft a dmes multivitamin, meg 500 a folsav.. oszd le mondjuk fel evre, es meglatod, hogy dragabb... lehet hogy valakinek nem szamit az az 500-1000 ft havonta, van, akinek igen.
es ismetelten: havi 15-20% esely van a teherbe esesre, ez nem adódik ossze, nekem elsore sikerult (pont elotte csinaltam full orvosi vizsgalatot, verkep-vitamin-asvanyi anyagok-stb, nekem az olcsobb multivitamintól is tokeletes eredmenyem lett, de vannak, akiknek 9-12 hónap alatt jon ossze a baba (leszorozva 5-10 ezer forint kulonbseg). masreszt a femibion, amit terhesen szedtem 5000 forint (a gravidatol meg az elevittol sugarban hanytam), kb 2 hetre volt eleg, tehat az havi 10ezer forint ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!