Kapott ma valaki családit?
Figyelt kérdés
Otp bankosok2011. dec. 2. 07:29
1/51 anonim válasza:
2/51 anonim válasza:
Én írtam ki azt a kérdést.Nem kaptam én sem.Te?Neten is néztem,ott sincs rajta.
3/51 anonim válasza:
Most jött meg a családi!!! OTP-s vagyok!
4/51 anonim válasza:
[link] Nekem tegnap utaltak/bács kiskunban lakom/ami ma fog megjönni a számlára!
5/51 anonim válasza:
Nekem mindig semmi.Neten se írja ki.Ti neten tudjátok nézni?Akinek nem jött még meg,meg tudja ott nézni,hogy ott sincs rajta?Mert ha ott sincs,akkor még később érkezik meg.
6/51 A kérdező kommentje:
Én sem kaptam még meg most sem kezdek mérges lenni:(
2011. dec. 2. 07:42
7/51 A kérdező kommentje:
Én sem tudom hogy kell neten meg nézni remélem csak a rendszer nem jó
2011. dec. 2. 07:43
8/51 anonim válasza:
Szintén otp, nekem sincs még, se a családi se a gyed:( neten is nézem és telefonon is lekérdeztem
9/51 anonim válasza:
Nem tudom mi lehet a gond,mert átutalni tudtam.Le is vonta a pénzt,de nem érkezett meg.
10/51 anonim válasza:
neten: www.otp.hu jobb oldalt egyenleg lekérdezés, kártya szám: ami a kártyádon van utolsó 10 számjegy telekód: számlaszám utolsó 3 számjegye. csak egyenleget tudsz lekérdezni, utalni nem tudsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!