Ma már 6-a van, van aki még nem kapott családit és/vagy tgyást?
Figyelt kérdés
Mára azért már vártam:(2011. ápr. 6. 10:24
1/10 anonim válasza:
szia,
én családit tegnap kaptam, a gyed-et még várom...nagyon.
én is azt hittem ma már rajta lesz.
otp-s vagyok.
2/10 anonim válasza:
GYES-t én postán kapom, még nem hozta, szerintem ma vagy holnap jön meg.
3/10 anonim válasza:
Nekem sincs még, szintén OTP.
Az OEP-ben meg egyszerűen nem veszik fel a telefont, hogy meg tudnám kérdezni, mikor várható. :(
4/10 anonim válasza:
Én sem kaptam még meg egyiket sem.
5/10 anonim válasza:
Családi rajta volt a számlán hétfőn, de a gyed nem jött még meg. Pedig 5-6-án már rajta szokott lenni:(
7/10 anonim válasza:
Én sem kaptam családit, pedig nagyon-nagyon vártam. Múlt hónapban már 4-én megjött a családi, ezért nem is értem, hogy most mi van.
8/10 anonim válasza:
Második vagyok, nekem pár perce hozta meg a postás a GYES-t.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi lányok! Én MKB-s vagyok, és nagyon hiányzik mindkettő! Remélem holnap megkapjuk végre, mert hegyekben állnak a csekkek...:(
2011. ápr. 6. 14:14
10/10 anonim válasza:
Családit hétfőn kaptam számlára (K&H) de gyedet még nem kaptam pedig kéne már de nagyon.:( Utálom ezt az állandó várakozást.Vagyis inkább azt utálom, hogy minden hónapban ennyire kell várni mert már 23-án nincs belőle egy fillér se.:( Iszonyú drága minden sehogy se elég ez a pénz, nem is tudom mi lesz amikor csak gyest fogok kapni.:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!