Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen jó mellkrémet tudtok...

Milyen jó mellkrémet tudtok ajánlani? Terhesség előtt sem volt kicsi, de azóta szinte folyamatosan nő. Arra gondoltam ilyen krémből akár drágábbra is költenék, mert már most csíkok vannak a mellemen.

Figyelt kérdés
2008. márc. 25. 07:38
 1/2 anonim válasza:
Én az avonosat használom, meg vagyok vele elégedve.Fontos az is, hogy milyen melltartót hordasz. Ahogy nő amelled, úgy vegyél nagyobbat,nehogy szorítson.
2008. márc. 25. 08:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a DM olaját használtam, nagyon jó, mert könnyen kenhető. A hasamon egyetlen csík sem lett, úgyhogy nagyon meg vagyok elégedve vele, a mellemen viszont így is lett egy-kettő, de az meg már nem is látszik. Én ezt tudom ajánlani!
2008. márc. 25. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!