Milyen jó mellkrémet tudtok ajánlani? Terhesség előtt sem volt kicsi, de azóta szinte folyamatosan nő. Arra gondoltam ilyen krémből akár drágábbra is költenék, mert már most csíkok vannak a mellemen.
Figyelt kérdés
2008. márc. 25. 07:38
1/2 anonim válasza:
Én az avonosat használom, meg vagyok vele elégedve.Fontos az is, hogy milyen melltartót hordasz. Ahogy nő amelled, úgy vegyél nagyobbat,nehogy szorítson.
2/2 anonim válasza:
Én a DM olaját használtam, nagyon jó, mert könnyen kenhető. A hasamon egyetlen csík sem lett, úgyhogy nagyon meg vagyok elégedve vele, a mellemen viszont így is lett egy-kettő, de az meg már nem is látszik. Én ezt tudom ajánlani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!