Lehet bajom, illetve a babanak, (mehlepeny kozel van a mehszajhoz, de nem eri el, es nem is fedi), de szeretkeztunk a parommal? 23 hkm
Hát nekem tilos volt ebben a helyzetben.legalább még 10hetet bírj ki.Nagyon rossz világra hozni és elveszíteni egy picit!
Ha nem érzel semmit akkor talán nincs baj.
Pedig ki kell birni.Legalább 34 hétig.Szülők vagytok vigyázni kell a picire.
Én 1.babámmal 12 hetesen lettem veszélyeztetett nem lehettünk onnan együtt.23. héten megszületett elvesztettem.Majd 6 hétig még nem lehettett szex.A szüléstől számítva a 4.hónapban elkesztük a baba projektet 1re terhes lettem:-)Onnantól nem megint nem volt.Majd problémás szüléssel 37 héten megszületett a picim.A probléma miatt nekünk 10 hétig volt tilalom.Utána meg kontrolon a szülés miatt megint vágtak.megit 6 hét tilalom.Most 1éves a babám lassan megint babát szeretnénk. :-)
És kibirtuk ,talán még erősebb is lett a kapcsulatunk.
Ja és megérte!!!!
Ez tok jo, hogy igy ijeszgetitek a masikat, nem fogom elvesziteni a babamat, es szerintem nincs baj, nem verzek nincs bajom. Nincs a leleteimre irva hogy veszelyeztetett es nem mondta egy szoval sem a doki hogy tilos. Annyit mondott hogy legyek ovatos, es vigyazzak magamra. Ezert is kerdeztem, de most nagyon megijedtem attol amit irtatok.
Jaj, nagyon felek.
Koszonom a valaszokat.
Utolsonak- nagyon sajnalom ami veled tortent.
2. vagyok.
Nem volt szándékomban rád ijeszteni, de sajnos tényleg nem játék. Ha nem mondott semmi tilalmat a dokid, akkor nem kell félned. Ha legközelebb mész azért kérdezz rá, hogy mennyire javasolja!!
Jó egészséget és egészséges kisbabát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!