Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az AFP-ről 2 vizsgálati...

Az AFP-ről 2 vizsgálati eredményt kapok? Hol tudom ezeket átvenni? Vagy kiküldik? Kinek? (védőnő, háziorvos? )

Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnos mindehol más a szokás. Ezt kérdezd meg a védőnődtől. Egyébként általában az megkapja az eredményt aki a beutalót írta. Nálunk pl. nekem kellett elmenni érte a laborba és én vittem el a dokimhoz.
2009. máj. 13. 19:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Milyen 2 eredmény?

Nekem az afp-ve együtt teljes vérkép, vizelet vizsgálat is volt.

1 hét múlva kellett menni az eredményért, és 1 db lapot adtak, amin minden rajta van.

2009. máj. 13. 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:
igaza lehet a kérdezőnek,nekem pl az afp-vel együtt vették le a HBsAg-hez is a mintát amit elvileg továbbküldenek és később van meg az eredménye,nekem pl elkeverték most kajtatom hogy meglesz e vagy ismételni kell.
2009. máj. 13. 19:57
 4/5 anonim ***** válasza:

szia!

Ez terület/orvos/kórházfüggő. Az elején , mikor leveszik nagyon kell figyelni, hogy milyen "címet" kérnek be. A védőnőjét vagy a nődokiét. Olyan verziót is hallottam már, hogy lakcímre küldik; bár ennek a valóság tartalmát nem tudom se erősíteni, se cáfolni . A másik a hepatitis szűrés. Ennél is figyelni kell.

37 hetes pocis

2009. máj. 13. 20:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Így más stimmel.
2009. máj. 14. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!