Félidősen szivároghat a magzatvíz?
Az a baj hogy nagyon sok folyásom van, de ma pl. a nadrágom is átázott tőle. Kicsit meg vagyok ijjedve, hogy lehet a magzatvíz folyna?!
19 hetes km.

szia!
A legtöbb kismaminak erős folyása van terhesség alatt (nekem is többek közt). Ennek a mennyisége lehet akkora , hogy "beteríti" a bugyid alsó részét. Ha a nacid nagy foltban lesz "vizes", akkor viszont most irány a doki! Nem akarlak ijesztgetni, de inkább ott nyugtassanak meg , minthogy baj legyen!!

Szia!
Hát nem akarlak megijeszteni,de lehet tényleg a magzatviz folyik,jobb azonnal a kórházba menni és hivd fel a dokidat is!Ird meg,mi volt!Köszi!Remélem, semmi gond!

szia!
nekem egy ismerösöm 25hetes,es szivärgott a magzatvize.be kellett mennie a korhäzba,meg nem tudom mi lett vele.azert jo lenne megnezetned...minden jot!35+4 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!