S. O. S. Reggel óta színtelen, vízszerű folyásom van! Magzatvíz szivároghat?
Figyelt kérdés
Nem túl bő folyás,csak mindig nedves egy kicsit!!!Hozzáteszem,van most egy kis gombás fertőzésem is és arra borax-glicerin oldatot használok!Már használtam ilyet,de akkor nem tapasztaltam ilyen vizes folyást!Nagyon meg vagyok ijedve:(((25 hetes vagyok2010. ápr. 4. 11:31
1/7 anonim válasza:
Szia, orvos, ne ide írkálj, inkább hívd fel!! vagy sos menj kórházba megnézetni.. drukkolok, de most menj! nem játék! 25 hetesen meg meg semmi esély, ha megszületik!
3/7 anonim válasza:
Nekem is volt az első babónál,gombás fertőzés miatt.DE!Ez nem azt jelenti,hogy neked is ez miatt van,menj a dokihoz,vagy hívd fel,nehogy a magzatvíz legyen!
4/7 anonim válasza:
Bocs a hülye feltételezésért, de nem izzad a feneked? Én ilyet akkor tapasztalok, amikor izzadok odalent, és folyton nedves vagyok.
5/7 anonim válasza:
ugye már voltál dokinál? mit mondott?
6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Voltam dokinál!Azt mondta semmit nem lát!Mondjuk nem is nagyon érdekelte a dolog,mert hát ugye ügyelet van!!!:(((De el is múlt!Nyugodt mondjuk nem vagyok!!!:(((
2010. ápr. 4. 17:05
7/7 anonim válasza:
:S azért figyelgesd magad, de próbálj arra gondolni, hogy minden rendben van- hidd el tudom milyen izgulni, nekem a 12. héttől kellett, onnantól görcsöltem végig.. szóval próbálj ellazulni kicsit lelkileg, és csakis azt "fantáziálni" hogy minden rendben van.. milyen jó lesz majd magadhoz ölelni a kis bébidet, mi mindent fogtok együtt csinálni, és egyre többet, amikor egyre nagyobb és nagyobb lesz, csak ez lebegjen a szemed előtt! Aztán holnap már nem csak ügyelet van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!