Ezek a tünetek lehetnek már arra utaló jelek hogy hamarosan szülni fogok?
Figyelt kérdés
Kb 3-4 napja borzasztó hányingerem van...alig eszem étvágyam sincs...nagyon fáradékony vagyok és alig kapok levegőt...mindenem nehéz ...a 34. hétben vagyok bár a dokim szerint valamivel idősebb lehetek...ezek a tünetek lehetnek már arra utaló jelek hogy hamarosan szülni fogok?2011. nov. 30. 11:18
1/7 anonim válasza:
Nekem pl. semmi előjele nem volt, 37. héten szültem.
2/7 anonim válasza:
Ezek még nem biztos jelek.
Én a 36. héten voltam hasonlóképp, és a 41.héten szültem - akkor meg előjelek nélkül.
3/7 anonim válasza:
Én nem szültm még, de ezekk a tüneteid szerintem azért vannak, mert a baba nagyon nyomja a tüdődet meg a gyomrod. Majd csak eztán fog a pocid leerezkedni. 32hkm
4/7 anonim válasza:
Én eddig akárhány kismamával beszéltem mind azt mondta,hogy ő inkább éhesebb lett szülés előtt, mert lejjebb ment a baba és lett hely a gyomrának!:)
Én 36 hetes múltam és két napja érzem,hogy többet tudok enni és alig van savam, de látszik is,hogy lejjebb ment egy picit a hasam.
A levegővétel meg azért nehéz, amit írtak,hogy nyomja a tüdőt, de az nem mérvadó. Szóval ezekből nem lehet megmondani. Bár azért jó lenne,ha még bent maradna nálad a pici!
5/7 A kérdező kommentje:
Ma bementem a dokimhoz mert nem hagyott nyugodni a dolog...kevesebb a magzatvíz mint az általános azért erősebbek a keményedések,mozgolódások,de már kezdek kinyílni és a méhszájam is nagyon puha...jahh és a méhlepény is kezd elöregedni...a vérnyomásom jó,és a ctg se mutatott semmi bajt...szóval se nem jó se nem rossz a helyzet...szigorú fekvés ,és pihi...csak ezt egy 20 hós eleven kisfiú mellett nem olyan könnyű...de valahogy megoldom:)))))))...köszönöm a kommenteket:)
2011. nov. 30. 16:26
6/7 anonim válasza:
Kedves kérdező! Fel a fejjel, mostmár itt vagy a cél előtt. A szigorú pihenést is gondolom egy pár hétig kell tartanod, hisz utána már a baba elég fejlett ha úgy döntene, hogy ki akar bújni. Nekem is valamivel kevesebb a m.víz, de nem mondtak rá semmit. Neked nem mondták, hogy ez miért van?
7/7 A kérdező kommentje:
Szia előző...köszi a bíztatást:)...nem nem mondták hogy miért van ,de azt se hogy olyan nagy gáz lenne ez miatt,,,csak annyit mondott a dokim,hogy ez miatt van az hogy sokkal erősebbnek érzem a baba mozgását és főleg azt mikor úgy kitülemkedik és attól érezhetem úgy mintha egyfeszt keményedne a hasam...inkább az aggasztott hogy kezd elöregedni a méhlepény,de állítólag az sem jelenti azt hogy akkor én 2 nap múlva meg is szülök...sokan még túl is hordják a babájukat 3-as méhlepénnyel is...én meg még 2-3-as vagyok...de azért igyekszem sokat pihenni,mert ez a két hét még nagyon fontos lenne a baba miatt...szép napot mindenkinek...
2011. dec. 2. 07:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!