Más is szed nospat és hány hetesen és mennyit, mire?
Figyelt kérdés
Én 28 hetes vagyok második terhesség, sokat keményedek és húz feszít a hasam ha sétálok ill fent vagyok estefelére már, más is van így?Szülésznő és anyukám aki ápolónő a szülészeten mondta, hogy szedjek , mert ezt szoktak ők is adni a bent fekvősöknek!Holnap megyek dokihoz!2011. nov. 30. 11:13
1/11 anonim válasza:
Én erre magnéziumot szedtem (megnerot vagy citrici 3*1-et).Ha úgy volt még bekaphattam,de ez már bőven elég volt nem úgy mint a magneb6 amiből rengeteget szedtem és semmit se ért.
2/11 A kérdező kommentje:
Két napja emelték a magnézium adagomat, most 3x2-őt szedek!Lehet,k hogy már be is stresszeltem, hogy nyitva vagyok és azért is, de még ha fent vagyok többet érzem!
2011. nov. 30. 11:23
3/11 A kérdező kommentje:
Mármint, hogy nyitva vagyok e?
2011. nov. 30. 11:39
4/11 anonim válasza:
Én 24 hetes vagyok, de hasonlóan vagyok mint te. Igaz, én nagyon ritkán érzek igazi keményedést, de a hasam sokat fáj. Gyaloglás, állás után fáj, feszít, szúr. Neked mikor kezdődött? Nem Magyarországon élek, itt semmit nem adnak rá, még magnéziumot sem. Én is keszülök a családi dokimhoz, aki magyar, es rákérdezek a nospara. Magnéziumot szedem, de nekem nem sokat ér, bár lehet azért nem keményedek, mert szedem. Viszont a hasfájást nem szünteti. Légyszi majd írdd meg, mint mondott a dokid, kíváncsi vagyok. Nekem mar kb 3-4 hete vannak ezek a tünetek, azóta 2szer nézték a mehszájat, nem nyíltam meg, a méhnyakam picit rovid, 2,5 cm. Erre itt azt mondták, h még jó, belefér.
5/11 anonim válasza:
Én 32 hetes vagykok. Már nem keményedek amióta szedem a magne citritet és szinte egész nap fekszem. Jó tudom, akinek már van gyereke, ezt nem igazán tudja megtenni, de azért mégis amennyit csak lehet legyél vízszintesbe, ha tudsz kérj segítséget. Amúgy nekem 1000-es a méhszájértékem.
6/11 A kérdező kommentje:
Szia!Nekem csütörtökön kezdődött, hétvégén, hogy nem dolgoztam jobb volt, viszont hétfőn alig bírtam ki, hogy leteljen a nap, tegnap pihi volt amíg lehetett és meg nem hoztam a lányomat az oviból, így jobb volt, csak izgulok hogy mi lehet ez, mert az első terhességemnél nem volt ilyen!Párszor így megemelt magnéziumnál keményedek, de ez nem vész, viszont ha megyek nem tudok sokszor kiegyenesedni ha felállok befeszít a hasam és húz lefelé és nem tudom mitől lehet ez!
2011. nov. 30. 11:58
7/11 anonim válasza:
11:49 es vagyok. Szerintem ha csak ritkán keményedik és nem görcsöl, akkor nincs baj. Valószínű csak a méhszalagok nyúlnak, elméletileg a húzó, feszítő, szúró fájdalmak ettől vannak. De holnap úgyis megnézik a mehszájadat,és megnyugodhatsz. Amúgy nekem is 2. terhesség, elsőnél semmi ilyen nem volt, ezért is ijesztő. Majd mindenképp írjál vizsgálat után.
8/11 anonim válasza:
Ti amúgy hány mg magnéziumot vesztek be 1 nap? Én 3szor 250et. Nem tudom, ez sok e vagy lehet e többet is akár???
9/11 A kérdező kommentje:
Én nem tudom pontosan gyógyszertári magnéziumot szedek a citriteset.
2011. nov. 30. 13:08
10/11 anonim válasza:
Én is citritet szedek, narancssárgaszínű a doboza. 2szemet szedek naponta. 500mg/tabletta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!