19. hetes terhes vagyok és olyat érzek esténként a hasamba (köldököm körül), mintha lüktetne valami! Ez a baba mozgása lesz vagy valami egészen más?
Figyelt kérdés
A terhességem 19.hetében, már majdnem a 20.ban vagyok, és ilyenkor már mocorognia kellene a babámnak!Ugye?Első terhesség ugyhogy 0 tapasztalatom van!2011. nov. 30. 08:36
1/3 anonim válasza:
Szerintem már a baba mozgását érzed. :-)
2/3 anonim válasza:
Ugyanezt érzem én is néha. Én ma vagyok 20 hetes. Nekem már mocorog úgy egy hete. Alul. Reggelente pedig ha úgy fekszem lüktet. Biztos hogy a baba az szerintem is :)
Gratulálok :D
3/3 anonim válasza:
Ha a szívveréshez hasonló ritmusú, lehet, hogy a hasadban végigfutó nagy artéria lüktetését érzed. Nem feltétlenül kell még érezned a babád mozgását, de ha szabálytalan a "lüktetés", lehet, hogy Ő az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!