Aki szült már Dr. Deli Tamásnál a debreceni klinikán az írna véleményt róla?
Figyelt kérdés
26hetes vagyok.Ő a dokim,de első baba és érdekelne ,hogy milyen egy szülés alatt akár sima akár császáros esetén fiatal kora ellenére (1980-n született)2011. nov. 29. 21:52
1/3 anonim válasza:
Én még nem szültem nála, csak fogok, a férjemmel együtt jártak egyetemre, rengeteg kutatásban vett részt,és szakmailag remek. :) Remélem ez is pici segítség! :)
2/3 anonim válasza:
Én nem nála szültem,de jókat hallottam róla.Nekem is fiatal dokim volt,Ormos Márk,és állitom sokkal jobban odatette magát,mint egy idősebb tapasztalt doki.Szóval a kora miatt ne aggódj-)
3/3 A kérdező kommentje:
Még baba előtt őt választottuk ki. Maximálisan elégedettek vagyunk Vele :D csak érdekelt volna, hogy szülést, császárt,hogy vezet le.
2011. nov. 29. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!