33. héten már kevésbé mocorog baba?
Figyelt kérdés
Amióta a 33.hétbe léptem,néha megijedek,hogy minden rendben van-e mert alig érzem,hogy mozogna:(Fejjel lefelé van már hetek óta,de mindig csak a kis kezét érzem,hogy matat,a lábát,hogy fent rugdosna azt nem:(aggódom2009. máj. 13. 14:52
1/3 anonim 

válasza:

Én 32 hetes vagyok és még mindig nagyon aktiv,gondolom a babádnak is egyre kisebb a hely odabent de ha azmegnyugtat szólj a nőgyógyászodnak max csináltat egy uh-ot hogy megnézzék a lepényt és a köldökzsinór keringését.
2/3 anonim 

válasza:

SZIA!ÉN 33 HETES VAGYOK S EGÉSZ NAPOKAT VÉGIGMOCOROGJA!!:)
3/3 anonim 

válasza:

Nem kell aggódnod, ez nem jelent semmi rosszat. Max hátrafele nyújtja a kis lábait, épp ugy van fordulva, hogy nem érzed minden mozdulatát. Vagy csak betett neki ez a változatos időjárás és nagyon lusta. Nálunk volt hogy alig egy két mozgás volt naponta, volt hogy kihagyott napközben 6 órát akkor mi is megilyedtunk. Nem kell aggódni, minden baba és minden terhesség más.
33+1 napos Km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!