Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel kenhetném be a hasam?

Mivel kenhetném be a hasam?

Figyelt kérdés
34 hetes terhes vagyok és már nem nagyon fér el a baba. Így a gyomrom körül folyamatosan fáj, ég a bőröm, ott ahol a fenekét kinyomja! Sajnos ez teljesen megnehezíti a minden napjaimat, van amikor már az ülés is fáj, hajolni már abszolút nem tudok ez miatt! Azt szeretném megkérdezni, hogy létezik-e valamilyen krém vagy bármi, ami a bőr fájdalmat megszünteti vagy csökkenti? Köszönöm szépen
2011. nov. 28. 19:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Erre sajnos nem létezik semmi. Kérdezd meg a dokidat, mert ennél sajnos csak rosszabb lesz.
2011. nov. 28. 19:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem valamilyen hűsítő krémet kenhetnél rá, bár az erős illatok miatt, amit az ilyenek (pl. jégbalzsam) kibocsátanak, nem tudom, hogy szabad-e.

Kérdezd meg a patikában, hátha.

Jobbulást kívánok!

2011. nov. 28. 20:29
 3/3 anonim ***** válasza:

én körömvirággal kentem utána egyből olivaolajjal

ez enyhítette a feszülést és a viszketést és csíkos sem lettem:)

2011. nov. 28. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!