Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fiatal terhességben lévő...

Fiatal terhességben lévő kismamáktól kérdem (6-12hét), hogy ti vásároltok már ruhácskákat vagy akármit?

Figyelt kérdés
Persze még ugye csak unisex színekben.
2011. nov. 28. 18:07
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen utolsó :)

Hova valósi vagy? mekkora a tesó?

2011. nov. 29. 13:31
 22/35 anonim ***** válasza:

9 hetesen tudtam meg, hogy babás vagyok. Hazafelé egy üzletsor mellett vezetett az utam, az egyik kirakatban megláttam egy édes micimackós szettet. Megvettem, mégpedig kéket, tehát nem mondhatnám, hogy unisex. Bár végig reménykedtem hogy kislány, beigazolódott a megérzésem :)

17 hós kisfiú anyuja

2011. dec. 1. 10:53
 23/35 A kérdező kommentje:
h h csak 9hetesen tudtad meg?
2011. dec. 1. 10:55
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Én is 14+4 hetes kismama vagyok, de nem vettünk még semmit. Kaptunk már egy zsáknyi babaruhát, és előtt utóbb ideér az örökölt kiságy is.

Én legszívesebben már mindent megvettem volna, de a férjem visszafog, hogy ráérünk még. Végülis igaza van, de akkor is... :( :)

2011. dec. 1. 10:59
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én 19 hetes terhes vagyok és még nem vettem semmit. Majdcsak ezután veszek meg. Azért még így is marad nagyjából ugyanennyi időnk bevásárolni, így mégsem egyszerre veszel meg mindent, de legalább tudjuk hogy egészséges és hogy kisfiú lesz. Még gyerekszobánk sincs mert építjük a házat, szóval nekünk is MINDENT meg kell vennünk! Én várnék vele babonából.
2011. dec. 1. 11:35
 26/35 A kérdező kommentje:
de én nem vagyok babonás!!!
2011. dec. 1. 11:45
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Babona nem babona, én áprilisig nem veszek semmi, nekem is júliusi lesz a babám!én úgy gondolom ráérek a végé mindet apránként megcsinálni.De mindenki azt csinál amit akar, akkor vesz és azt amit szeretne.ez mindenkinek a szúbjektív véleménye. Az a story tetszett hogy kék baba ruci, de kislányban reménykedtél!:) majd a következő az lesz:) boldog baba várást mindenkinek, és kellemes vásárlást!:)
2011. dec. 1. 12:28
 28/35 anonim ***** válasza:
11+4 hetes vagyok, jövő héten ultrahang, és ha minden rendben, akkor onnantól kezdek mindent beszerezni. Nem vagyok babonás, és valójában van a környezetemben egy csomó kisgyerekes, akiktől megpróbálok kölcsönkérni bútorokat, meg ruhákat, mert egyedül fogom nevelni, és amin tudok, azon spórolni akarok. De már a pelenkát, cumisüveget, cumit, ilyeneket szép lassan elkezdem venni, mert egyszerre nekem is nagy kiadás lenne, ha pl. csak márciustól kezdeném ezeket beszerezni.
2011. dec. 1. 12:50
 29/35 anonim ***** válasza:

Bp-i vagyok, a lányom 25 hónapos. :)

Alig várom, hogy kiderüljüön a neme, mert akkor tuti vezsek neki pár igazán fiús darabot. :)

2011. dec. 1. 13:40
 30/35 A kérdező kommentje:
És ha lány lesz? :D
2011. dec. 1. 13:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!