6hetes Kismamik hogy vagytok?
Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 09:23
1/4 anonim válasza:
7 hetes vagyok és elég rosszul viselem. Folyamatosan hányingerem van, reggel annyira rosszul voltam, hogy hányás lett belőle.
Az alhasam sokat fáj, mensi szerű görcseim vannak.
Fáradt vagyok és gyenge.
Az első terhességemnél is nagyjából így voltam, de ennyire nem éreztem magam fáradtnak, pedig még dolgoztam is.
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem eddig hányinger, fejfájás, gyomorsav volt a legjellemzőbb tünet de ez szerintem nagyon jónak számít. Ma viszont reggel arra lettem figyelmes hogy a méhem helyén egy narancs méretű dolgot érzek. ez normális?
2011. nov. 28. 09:34
3/4 anonim válasza:
Viszonylag jól vagyok,holnap leszek 6hetes.Fáradtság,néha émelygés.És tiszta türelmetlen vagyok már,mert csak jövőhéten kedden megyek dokihoz.Közben fáj az egyik fogam és lehet,h nem lehet elkerülni a röntgent:(((Ti mikor mentek nődokihoz vagy voltatok már?
4/4 anonim válasza:
Én meg azért izgulok ,mert 6 hetes vok ma,és még semmi tünetem nincs csak ugye 2 hetes nincs mensim meg hát a mellem érzékeny de nagyon !!
Nem emléem az eslővel mikor kezdődtek a tüneteim!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!