Mire számíthatok? Tegnap voltam cukroterhelésen, az éhgyomri cukrom jó lett, a terheléses 8,89.
Ugye csak diéta lesz? Mert itt olvastam olyat is, akinek kórházba kellett feküdnie...
A Babámnak nem lehet baja, ugye?

nekem mikor terhes voltam 8.1 volt. diéta és 2 hetente a kórházba kellett járni tesztebédes vércukormérésre!
a babának nem lett baja, de ha nem tartod be a diétát és magas marad a cukrod, a babának is sok inzulin fog termelődni és ha megszületik akkor leesik a vércukra és bekómázhat!!ez a veszélyes, de ha betartod semmi baja nem lesz!!minden jót.
1 éves kisfiú anyuja és 4 hónapos terhes
Ajha! Hát természetesen be fogom tartani a diétát, meg mindent amit kérnek! Csak olyan fura, hogy eddig soha nem volt baj a cukrommal, most meg ilyen magas lett!
Köszönöm hogy válaszoltál!

Igaz nekem csak 7,9 lett, de diétáznom kellett. (200 gramm CH naponta) az utolsó 3 hónapban.
Eleinte szar volt, de meg lehettet szokni és legalább nem híztam sokat.
3 hetente jártam ellenőrzésre, itthon is mértem és írnom kellet, hogy mit eszek, amit megnézett a dietetikus.
A babának, mikor megszülettet rögtön nézték a cukrát, kicsit alacsony volt (2,7), kapott cukros vizet, nem lett semmi baja.

Gondolom Te írtad ki a másik kérdést. :-)
Hát én is tartok a diétától, de tényleg a Bébi a legfontosabb!

Én nem híztam eddig sokat (2-3kg), de mondjuk sztem azért, mert nem voltam vékony.
Biztos kibírjuk, annyian kibírták!
Csak az a gáz, hogy most "büntetlenül" ehetnénk, aztán mégsem ehetünk... Hát hol itt az igazság? :-)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!