Más kismamákkal is kikezdenek férfiak a hatalmas pocak ellenére?
Szia!
Utánam is megfordulnak, a kocsiból is intenzíven bámulnak kifelé... Én nem értem. A postás srác lefagy teljesen, ha velem kell beszélnie, csak bámul de értelmes mondatot nem tud kinyögni... Elég mókás:))) Férjem olyan jókat vihog rajta, hogy csak na:)))
36+1 hetes km
Én is kaptam ajánlatot a fodrászomtol:Dszerinte cuki a hasam és lefeküdne velem.meg h nagyon sexy kismama vagyok:)
persze én ilyenben nem vagyok benne,hüségesen várom haza a külföldön dolgozo párocskámat:)
meg multkor az útépitő munkások bámultak végig amig elmentem mellettük,pedig elég jo nagy hasam van már:)jot mosolyogtam rajtuk::Dlehet a korom miatt is,19 vagyok,vagy fene tudja.
De tény,terhesen a legszebb egy nö,kivirul az arca stb...
Boldog Babavárást minden kismamának:)
29 hetes km
Lehet, hogy ez valami genetikailag kódolt, majomősöktől visszamaradt dolog.
Terhes nő -> ergó termékeny -> férfiösztön bekapcsol: utódokat nemzeni minél több nőnek -> ezért vonzónak találja a terhest és gerjed rá
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!