Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit szedtek izomgörcsre? Már...

Mit szedtek izomgörcsre? Már két napja alig birok menni, mert minden lépésnél begörcsöl a vádlim!

Figyelt kérdés
Az orvos és a védőnő is a Mg B6-ot mondta erre tegnap a patikában mikor venni akartam lehurrogott a patikus, hogy azt terhesek nem szedhetik?????
2009. máj. 13. 07:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt a bajom és én szedtem a MG B6-ot terhesség alatt.Kiben bízol?A dokidban,aki ismeri a terhességedet,vagy egy vadidegen gyógyszerészben?(ezzel nem akarom lebecsülni a gyógyszerészeket,hiszen tényleg sokat tanulnak és nem véletlen foglalkozhatnak gyógyszerekkel,de én biztos ha az orvosom javasolna valamit,akkor nem kételkednék)
2009. máj. 13. 07:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Nahát,ilyet még nem is hallottam,hogy magne b6-ot nem lehet szedni terhessen.Mert?Minden kismama ezt szedi izomgörcsre,többekközött pocakkeményedésre.

Nyilván kitűnő gyógyszerész emberünk de elnézést a vulgáriságomért de ez egy nagy baromság,hogy nem szedheted.Nekem speciel semmit nem ért haskeményedésre igy én a magnerotot szedem amiben a mg. tartalom jóval de jóval több.Nekem mindig az a szentirás amit az orvosom mond!!!!!!!!

Zavartalan terhességet kivánok. 18hetes km.

2009. máj. 13. 08:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem semmi patikus! Nyugodtan szedheted, szerintem nincs orvos, aki előbb-utóbb ne ajánlaná a kismamájának. Nekem a 7. hónapban már 4x2-őt kellett szednem, annyit keményedtem.

A vádligörcsre kifejezetten jó hatással lesz. Az adagolást az orvosod határozza meg!

2009. máj. 13. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!