Mit szedtek izomgörcsre? Már két napja alig birok menni, mert minden lépésnél begörcsöl a vádlim!

Nahát,ilyet még nem is hallottam,hogy magne b6-ot nem lehet szedni terhessen.Mert?Minden kismama ezt szedi izomgörcsre,többekközött pocakkeményedésre.
Nyilván kitűnő gyógyszerész emberünk de elnézést a vulgáriságomért de ez egy nagy baromság,hogy nem szedheted.Nekem speciel semmit nem ért haskeményedésre igy én a magnerotot szedem amiben a mg. tartalom jóval de jóval több.Nekem mindig az a szentirás amit az orvosom mond!!!!!!!!
Zavartalan terhességet kivánok. 18hetes km.

Nem semmi patikus! Nyugodtan szedheted, szerintem nincs orvos, aki előbb-utóbb ne ajánlaná a kismamájának. Nekem a 7. hónapban már 4x2-őt kellett szednem, annyit keményedtem.
A vádligörcsre kifejezetten jó hatással lesz. Az adagolást az orvosod határozza meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!