Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dr. Bárdos Péterről (Péterfy...

Dr. Bárdos Péterről (Péterfy kórház) mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Jár valaki hozzá? Esetleg Czifra Ildikó szülésznőről vélemény? (szintén Péterfy kórház)

2011. nov. 26. 16:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Bárdoshoz a Gólyafészek 4d rendelőben voltam 2x, ma megyek megint,Én Tűzkő Nándorhoz járok,ő küld hozzá.nekem olyan semmilyen, de inkább nem szimpatikus. Tűzkő szülésznője Czifra Ildikó, nekem először kicsit hideg,távolságtartó volt,de mivel egész várandósság alatt hozzájuk járok,később már kedves,aranyos volt,én meg is fogadom őt szüléshez.Vért pl. rendkívül ügyesen vesz le,sosem lilultam be :) ha aktuális lesz még,februárban leírom a szülési tapasztalataimat.

2011. dec. 5. 13:07
 2/2 anonim válasza:

Én egyszer találkoztam vele, érzéketlenül viselkedett, jól beparáztatott, pedig a babám végül egészségesen született, csak kisebb volt az átlagnál. Én biztos nem mennék hozzá, nekem abszolút antipatikus volt. Szakmailag nem tudom, milyen, de emberileg...

A szülésznőt nem ismerem. Ha jól emlékszem, Kunné Palotai Évánál szültem, rendkívül aranyos nő. Nem fogadtam fel, Ő volt az ügyeletes, de ha még egyszer ott szülnék, biztos felkérném!

2011. dec. 14. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!