A borda és a hátfájás normális jelenség?
4-5 napja nagyon fájnak a bordáim közvetlenül a melleim alatt, főként a jobb oldalon, és kb. 2 napja a hátam is hasogat, a 2 szárnyamnál :-)Szeretném megkérdezni, hogy volt valaki még ugyan így? És ha igen, akkor volt valami ami segített? Torna, krém vagy valami? Főként a jobb oldali bordafájdalmam ami nagyon elviselhetetlen.
Előre is nagyon köszi.
22 hetes kismami
Szio!
En akkor tapasztalok ilyet ha rosszul fekszem , vagy tartom magam , nekem egyedul az segit ha a parom megroppantja a hatam , a hasamra fekszem kifujom a levegot a kezem magam melle teszem es o szep lassan a szarny alol elkedi a tenyere also reszevel nyomkondi a ket oldalt a gerincem mellett kicsi de eroteljes nyomkodassal halad folfele visszaroppan a hatam es utanna nagyon jo , de egyaltalan nem faj akkor sem ,de mondom ez nekem valt be , vagy ha tul nagy a pocid akkor tedd kereszdbe a kezed a mellkhasodon ugyhogy a valladnal legyenek a kezfejeid, es o o hatulrol fogjon a es emeljen meg ilyenkor is helyre ugrik a gerinc azon resze ami a bajt okozza.
tovabbi boldog babavarast egy 20 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!