Most hány hetes terhes vagyok?
Ismerem a kalkulátorokat és tudom hogy kell kiszámolni a terhességi kort. DE, a doki minden egyes alkalommal egy héttel kevesebbet mond, mint amit a neten számolok.
Utolsó menstruációm március 11-én volt. A net szerint most vagyok a 37. hétben. Ma voltam dokinál, ő azt mondta, hogy 36 hetes terhes vagyok. De akkor így a 39. héten lenne a kiírt dátumom, nem?
Emellett a babámat mindig egy héttel kisebbnek méri a doki, most 35+4-nek mérte. Ami, ha 36 hetes vagyok, akkor belefér, de ha már 37, akkor szerintem nagyon nagy a különbség és aggódom, hogy miért nem csinál semmit vagy javasol valamit.
37 hét ha 28 napos a ciklusod!
De plusz minusz 3 nap
Nekem a lányom első 15 hétben kb. 8× másik hétben volt. Én azt vettem alapul, amit a fogadott orvosom mondott mindig.
A védőnőnél az orvos pedig egy gyökér volt, de szó szerint. Volt, hogy ténylegesen a 12 hétben jártam és közölte, hogy a 9-ben vagyok. Pedig az uh értékek normálisan a 12-nek feleltek meg ...
40+5 napra született meg a lányom sürgősségi császárral. Elméletileg uh szerint annyi volt, de már ez is kérdéses .. de ez már egy másik történet.
Köszi a válaszokat. Elvileg menstruációtól számolták a kiírást, nem az uh alapján. Így lett dec. 18. a dátum.
Egyébként szégyen, nem szégyen, de abban az időben csak egyetlen egyszer voltunk együtt a férjemmel, pont félidőben, így nem sok esély maradt más fogantatási időpontra.
Nagyon aranyosak vagytok mindannyian, hogy válaszoltatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!