2 napja volt spontan vetelesem 11 het utan. Meddig fogok meg verezni, fajni a hasam? Mikor probalkozhatom ujra? Lelkileg hogy lehet tul tenni magad?
Figyelt kérdés
Mar 1 betet eleg lenne 1 napra.Legtobbszor csak pisileskor verzek ahogy nyomok.A hasam meg enyhen faj.Arra neha veszek be gyogyszert.2008. márc. 23. 12:00
1/2 anonim válasza:
Szia! Nagyon sajnálom ami veled történt. Nekem is volt elhalt terhességem 4 az elmúlt öt évben. Fizikailag 1,5 hét alatt rendbejöttem. A második elhalt terhesség után kezdtem el járni egy kineziologushoz aki segitett feldolgozni a tragédiát. Most a 7. hétben járok és remélem minden rendben lesz. Az orvosok kb 3 hónap várakozást szoktak mondani, de ugyis Te fogod érezni, hogy mikor vagy rá felkészülve és leginkább lelkileg. Mielőbbi gyógyulást kivánok, és ne add fel sikerülni fog !!!!!!!!!!!!!!
2/2 anonim válasza:
Szia nekem Tavaly volt egy müvi uton befejezett terhességem sajnos nagyon megviselt lelkileg,testileg nagyon hamar rendbejöttem.Most újra terhes vagyok a 17. hétben nagyon nagy parázgatások voltak de hál istennek semmi baj.most sem vagyok nyugodt majd ha a kezemben tarthatom a babám 3 hónapot kellett várni.A vérzés és a görcs miatt egy kontroll UH-t javasolnék neked mert nekem is bent maardt valami.Sok sikert a következő babához.Kitartás és légy Erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!